The new year report!

Αν και έχουν περάσει λίγες ημέρες από την αλλαγή του χρόνου, θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, αλληλεγγύη, αγάπη κι ευτυχία.

Το 2016 ήταν άσχημη χρονιά για τη μουσική και τις τέχνες, καθώς δεκάδες ήταν οι καλλιτέχνες που έσβησαν. Μουσικοί που αγαπήσαμε και που χρωμάτισαν την καθημερινότητα μας με τα τραγούδια και τις νότες τους.

Για το webzine μας, η χρονιά που φεύγει ήταν υπέροχη. Αρχικά, εντός του έτους διοργανώσαμε δύο “Anthem Festival”, στηρίζοντας ενεργά αξιόλογες μπάντες της σκηνής μας. Επιπλέον, κάναμε ποδαρικό στο ραδιόφωνο (ήδη έχουμε παρουσιάσει δύο σεζόν εκπομπών στο ραδιόφωνο), δώσαμε βήμα σε περισσότερους μουσικούς, συγγραφείς, και καλλιτέχνες, “ανοίξαμε την πόρτα” σε κοινότητες και διοργανώσαμε την πρώτη μας καμπάνια ενημέρωσης κατά του ναζισμού, #antinaziMay.

Θέλουμε πραγματικά να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς, καθώς εσείς μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Για το νέο έτος ετοιμάζουμε πολλά όμορφα projects και φυσικά θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ενεργά τη σκηνή μας.

2017 ευχές για ένα όμορφο έτος!