Μουσική Σ. #12: Kurwa…

Προσοχή: Οι απόψεις στο παρόν άρθρο είναι αποκλειστικά δικές μου και σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν τις απόψεις των υπολοίπων συντακτών του anthem.gr!

Note:Ύστερα από πολλά προβλήματα που αντιμετώπισα με την πατάτα που έχω για pc, η Σχιζοφρένεια είναι και πάλι εδώ!

Πραγματικά δεν υπάρχει καμία ελπίδα σε αυτή τη χώρα! Από τη μία έχουμε μία άψογη συναυλιακή χρονιά, καθώς φέτος έχουν έρθει και θα έρθουν δεκάδες συγκροτηματάρες (π.χ. Sabaton, Opeth, Judas Priest, Black Keys, Mastodon, Black Label Society), από την άλλη όμως η μόνη μουσική κυκλοφορία με την οποία ασχολήθηκαν τα μίντια το τελευταίο διάστημα, ήταν η μαλαπέρδα που κυκλοφόρησε ο Tus με τη Θώδη! Κι ασχολήθηκαν γιατί ο μέσος Νεοελληνάρας γουστάρει κιτσαριά! ΤΕΛΟΣ! Αρκετά αναδημοσιεύτηκε αυτή η μαλακία… Προσπαθώ ήδη να αποδεχτώ το γεγονός ότι θα παίζει παντού αυτή η παπαριά όλο το καλοκαίρι! Σταματήστε να μας τα κάνετε καρπούζια από Μάρτη μήνα… ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ!

Στα αδιάφορα νέα της εβδομάδας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας αποκάλεσε την ελληνική ροκ μπούρδες!

j78uq

Ο ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ Ο ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΣ! Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΚ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ” ΚΑΙ “ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ ΤΣΕΠΗΣ”!

Είμαστε σοβαροί; Με ποιο δικαίωμα βγαίνει ο συγκεκριμένος κύριος και εκτελεί ολόκληρη την σκηνή μας εν ψυχρώ; Όσο καιρό έπαιρνες τα φράγκα για να το παίζεις ροκάς η ροκ σκηνή μας ήταν κορυφαία και ξαφνικά μόλις άρχισαν να αδιαφορούν όλοι για σένα, ΤΣΟΥΠ, πετάγεσαι και μειώνεις όλους του καταξιωμένους καλλιτέχνες κι όλα τα νέα παιδιά που φτύνουν αίμα για να επιβιώσουν παίζοντας τη μουσική τους. Και φτύνουν αίμα γιατί κάποιοι εντεχνάδες σαν κι εσένα κάθονται στο λαιμό τους και κοκορεύονται ότι αυτή η σκηνή τους ανήκει.

Πάρτε το χαμπάρι, όταν μειώνει έτσι τη ροκ σκηνή της χώρας μας δεν πρόκειται να πουλήσει η νέα του εντεχνοσκατούλα… Ίσα-ίσα που όσο περισσότερες δηλώσεις κάνει, τόσο πιο μισητός γίνεται στο κοινό! ΑΧΑΡΙΣΤΕ!

Υ.Γ.: Οι Judas Priest ανακοινώθηκαν από το Rockwave Festival μαζί με Prodigy και Rotting Christ! Όπως δήλωσα παραδέχομαι πως αναγνωρίζω τη συγκεκριμένη κίνηση! Η διοργανώτρια εταιρία επιτέλους άκουσε τον κόσμο!