Συνέντευξη “Destiny Heroes”

549257_10206406830628732_7366456244100904365_n

Οι Destiny Heroes είναι ένα alternative/rock/punk συγκρότημα από την Αθήνα. Μιλήσαμε με τον frontman του σχήματος G. Raven.

Πείτε μας δυο λόγια για τους Destiny Heroes Band. Ποιο είναι το σημερινό line-up;

Είμαστε  μία παρέα καλών φίλων που παίζουμε  τη μουσική που αγαπάμε, με μεράκι  και καλή καρδιά. Κυνηγάμε  το όνειρο μας  αλλά και που προσπαθούμε  μέσω της τέχνης να δώσουμε πράγματα στο κοινό και να περάσουμε αν μη τι άλλο μηνύματα θάρρους και ελπίδας.

Ποιες είναι οι μουσικές σας επιρροές και ποια είναι η θεματολογία των στίχων σας;

Είναι ένα μίγμα του τι ζούμε και του τι θα θέλαμε να ζήσουμε γενικά η καθημερινότητά μας και από αυτά που βλέπουμε τριγύρω. Γενικά τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά δεν θέλουμε να βάζουμε όρια η ταμπέλες.
Πρόσφατα κυκλοφορήσατε το δεύτερο full-length δίσκο σας με τίτλο “Abandon The Ship”.

Ποια είναι  η εμπειρία σας από τις ηχογραφήσεις;

Αισθανόμαστε υπερήφανοι όλοι  γι’ αυτήν δουλειά είναι μια πολύ ευχάριστη διαδικασία και έγινε όλο αυτό με πολύ αγάπη. Και όπως φαίνεται, ο κόσμος το γνωρίζει και το έχει αγκαλιάσει. Και  μας δίνει μεγάλη χαρά και δύναμη  για να συνεχίσουμε  γιατί βλέπουμε  ότι ο  κόσμος μας ακολουθεί.

Ύστερα από τον πρώτο δίσκο σας με τίτλο “The Monster I Βecame” ανεβάσατε πολύ τον πήχη με τη νέα σας δουλειά. Θεωρείτε πως έχει ωριμάσει ο ήχος σας;

Το “The monster I became” ήταν μια συλλογή τραγουδιών που είχαν γραφτεί απ’ το 2010 που ξεκίνησε η μπάντα και θεωρήσαμε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να τα φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και να τα μοιραστούμε με τον κόσμο. Άλλωστε η σειρά με την όποια μπήκαν τα κομμάτια στον δίσκο δείχνουν την ιστορία της και τις φάσεις που πέρασε μέχρι εκείνη την χρονική περίοδο. Παρόλα αυτά νιώσαμε ότι από τότε που γράψαμε αυτά τα κομμάτια είχαμε ωριμάσει σαν μπάντα, άνθρωποι και καλλιτέχνες. Οπότε και μετά την αλλαγή κάποιων συνεργατών θέλαμε να κάνουμε ένα πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα του ποιοι είμαστε.

Ανήκετε σε κάποιο label;

Όχι δεν ανήκουμε σε κάποιο label προς το παρόν.

Στη διάρκεια των τελευταίων ετών έχετε εμφανιστεί σε αρκετά rock stages. Ποια είναι η αγαπημένη σας εμφάνιση και γιατί;

Γενικά κάθε live έχει να σου δώσει καλά και κακά. Θα ξεχώριζα την πρώτη φορά που έπαιξα open-air. Τα παιδιά είναι σχετικά νέα στην μπάντα και δεν έχουμε κάνει πολλά live μαζί.

Με ποιους καλλιτέχνες θα θέλατε να συνεργαστείτε στο μέλλον και γιατί;

Θα λέγαμε με Stanley (Sex Pistols, Ramones), Filip (Red Hot Chilli Peppers, Pink Floyd), Raven (Green Day, Blink 182, Paramore, Linkin Park).

10960558_921854704521480_786369959766015528_o

Αν έπρεπε να ξεχωρίσετε ένα τραγούδι σας ποιο θα ήταν αυτό και για ποιο λόγο;

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι. Όλα τα δάχτυλα στο χέρι μας την ίδια αξία έχουν. Έτσι και ένα album. Όταν δουλεύεις για ένα αποτέλεσμα πρέπει να είσαι ικανοποιημένος με το σύνολο του. Αν καταφέρεις και ξεχωρίσεις κάτι τότε σημαίνει ότι στα υπόλοιπα κάτι δεν έκανες καλά.

Πως μπορεί το κοινό να επικοινωνήσει μαζί σας και να προμηθευτεί τα άλμπουμ σας;

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας (http://www.destinyheroes.gr/) καθώς και την official page στο facebook (https://www.facebook.com/destinyheroesband/info?tab=page_info)

Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον;

Γενικά  έχουμε επιλέξει αυτό που κάνουμε και κατά συνέπεια είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Αποτελεί μέσο ελεύθερης έκφρασης και σύνδεση με ό,τι εκτυλίσσεται γύρω μας. Προφανώς θα θέλαμε να συνεχίσουμε και να έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργούμε στο μέλλον. Τα σχέδιά μας είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Δεν ζητάμε δόξα και λεφτά απλά να μπορούμε να υπηρετούμε την τέχνη μας έχοντας την στήριξη και την επιβράβευση του κόσμου και σαφώς να μπορούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια χωρίς να αναλωνόμαστε σε άλλες δουλείες.

Ένα μήνυμα για του αναγνώστες του anthem.gr;

Να σας ευχαριστήσουμε  καταρχάς  για την φιλοξενία του anthem.gr και να επισημάνω τη σημαντικότητα της προσπάθειας που καταβάλετε όλοι σας για τη ανάδειξη των ελληνικών συγκροτημάτων!