Ένας χρόνος anthem!

10513276_311287475711782_8627025169570058485_n

Τζανέτος:

Τελικά ο χρόνος κυλά πολύ γρήγορα. Ξεκινήσαμε το anthem.gr ένα χρόνο πριν, με σκοπό να προωθήσουμε τη ελληνική underground μουσική σκηνή που αγαπάμε. Μέσα σε αυτές τις 365 ημέρες προωθήσαμε δεκάδες καλλιτέχνες, είπαμε την άποψη μας, θυμηθήκαμε παλιά κι αγαπημένα άλμπουμ, διευρύναμε τους μουσικούς μας ορίζοντες, σατιρίσαμε τη μουσική (κι όχι μόνο) επικαιρότητα και διοργανώσαμε το δικό μας φεστιβάλ. Ισχύει ότι κάθε αρχή και δύσκολη και τα προβλήματα ήταν πολλά. Μέσω της συνεργασίας μας κατορθώσαμε να τα ξεπεράσουμε και να συνεχίζουμε να “εκπέμπουμε”!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς το Rainbow Rock Bar στο Γκάζι, το From Beyond Web Radio, τα Stage Studios στην Αθήνα και το FeelA RockA – The Rock Webzine για τη πολύ σημαντική τους βοήθεια για τη διοργάνωση και την προώθηση του φεστιβάλ μας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όσους αναγνώστες μας έχουν βοηθήσει με τα εποικοδομητικά τους σχόλια. Χάρη σε εσάς γινόμαστε καλύτεροι! 

Από Σεπτέμβρη τα άρθρα και οι στήλες θα πληθύνουν, ενώ εν καιρώ θα ανακοινωθεί και η νέα μέρα του φεστιβάλ μας. Εύχομαι να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι!

 

Νικόλας:

Όσα και να πω είναι λίγα. Το anthem.gr υπήρχε πολλά χρόνια σαν σκέψη και πέρυσι υλοποιήθηκε από 3 φίλους, τους αρθρογράφους Τζανέτο και Νικόλα και τον τεχνικό μας, Θοδωρή που μας έκανε τη ζωή πιο εύκολη και δημιούργησε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον για να αρθογραφήσουμε. Στη δυναμική ομάδα μας, προστέθηκε ο αρθρογράφος Γιώργος, που εμπλούτισε το site μας με τις ιδέες του.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους διάβασαν έστω 1 άρθρο, όσους λάτρεψαν τη σάτιρα μας ή μας έβρισαν γι’ αυτή (αποτέλεσαν έμπνευση για νέα άρθρα), όσους άκουσαν τους δίσκους που προτείναμε και κυρίως να ευχαριστήσω όλα τα συγκροτήματα και το κοινό τους που μας εμπιστεύτηκαν για συνεντεύξεις και μας τίμησαν με την παρουσία τους στο φεστιβάλ μας.

Κάναμε ένα μεγάλο διάλειμμα λόγω υποχρεώσεων και εξεταστικών και θέλουμε να ξεκουραστούμε για καλοκαίρι, αλλά ο Οκτώβρης θα μας βρει ακόμα δυνατότερους, αφού έχουμε χρόνο να ετοιμαστούμε, να σχεδιάσουμε, να πάρουμε ιδέες και να σας προσφέρουμε πλουσιότερο και καλύτερο υλικό και ένα ακόμα μεγαλύτερο φεστιβάλ. Περιμένουμε τις δικές σας προτάσεις και ιδέες. Αγαπάμε τη σκηνή και θα συνεχίσουμε να τη στηρίζουμε με όλη μας τη δύναμη. Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Γιώργος:

Με την σειρά μου εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που μου έδωσαν την ευκαιρία να συμμετάσχω στην ομάδα του anthem.gr. Η αλήθεια είναι πως ο χρόνος αυτός πέρασε υπερβολικά γρήγορα. Εμπόδια υπήρξαν σε αρκετούς τομείς, η αγάπη μας όμως για την μουσική και την ελληνική σκηνή μας βοήθησε να τα ξεπεράσουμε και να φτάσουμε στο σημείο όπου βρισκόμαστε.

Όπως είπε και ο Νικόλας, από Οκτώβρη θα επιστρέψουμε δυναμικά ώστε να καλύψουμε το κενό που δημιούργησαν οι υποχρεώσεις τον τελευταίο καιρό.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους αναγνώστες του anthem.gr για την υποστήριξη και τα σχόλια τους (θετικά και αρνητικά). Μας βοήθησαν πολύ στην διαμόρφωση του χαρακτήρα του site καθώς και στο να καταφέρουμε να συνεχίσουμε αυτό που ξεκίνησαν τα παιδιά έναν χρόνο πριν. Την προώθηση της ελληνικής underground σκηνής.