Μουσική Σ. #20: Μαθήματα καψούρας από τον Dean O’ Selly!

dean3

Όχι τανακιαπού! Δεν είναι ούτε ο Παντελίδης, ούτε ο Πλούταρχος, ούτε ο Καρράς, ούτε ο Χατζηγιάννης, ούτε κανένας άλλο εντεχνοσκυλάς! Είναι ο mothefucking Dean O’ Selly αυτός που έδωσε μαθήματα καψούρας με την κυκλοφορία του νέου του video clip “Late Night Call”!

Ο αγαπημένος μας κιθαρίστας παρουσίασε το νέο video clip του στη σελίδα του στο facebook κι οι απανταχού followers του φορέσαμε πλερέζες, αγοράσαμε πέντε-έξι σοκολάτες, κατεβάσαμε πιο πολύ αλκοόλ κι από δεκαοχτάχρονο σε πενθήμερη και παρακολουθήσαμε το video clip κλαίγοντας με αναφιλητά! Η μελαγχολική μουσική σε συνδυασμό με τα Παπακαλιάτικα πλάνα του Ιωάννη Ψύχου έριξαν την ψυχολογία μας πιο χαμηλά κι από τα εκλογικά αποτελέσματα του Ποταμιού!

dean1

Έτσι λοιπόν στίχοι, μουσική, φωνητικά, σκηνοθεσία παίζουν εξαιρετικό ρόλο και συνδυάζονται μεταξύ τους ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗ ΜΟΡΝΤΟΡ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ! Μποφίλιου κράτα σημειώσεις να δεις πως πρέπει να γίνονται τα σωστά καψουροτράγουδα!

All jokes aside, το video clip ήταν τέλειο και καλοδουλεμένο! Ευχόμαστε στον Dean και σε όσους συνεργάζονται μαζί του καλή συνέχεια!

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη του Dean O’ Selly για το anthem.gr, πατώντας εδώ!