Εναλλακτικές βραδιές στην Αθήνα #5: Manowar Party @ Rainbow Rock Bar

12346467_1076237972389308_27926124275679082_n

Πριν λίγο καιρό σας παρουσιάσαμε το Iron Maiden party του Rainbow, όπου ο κόσμος γέμισε το μαγαζί κι έδειξε την αγάπη του στο συγκρότημα. Αυτή φορά, το Rainbow οργάνωσε ένα διαφορετικό πάρτυ, αφιερωμένο σε ένα επίσης αγαπημένο συγκρότημα του κοινού, τους Manowar.

Το κλίμα ήταν πολύ όμορφο από τις πρώτες κιόλας ώρες, καθώς το μαγαζί γέμισε από τις πρώτες κιόλας ώρες. Στα decks βρισκόταν ο Geo Kar, ο οποίος μας είχε προσκαλέσει στη βραδιά λίγες μέρες νωρίτερα, ενώ δεσμεύτηκε πως θα περάσουμε υπέροχα.

Και πράγματι τήρησε την υπόσχεσή του. Το playlist περιελάμβανε αγαπημένες επιλόγες καθώς και τραγούδια στα οποία ίσως ο μέσος οπαδός να μην είχε εμβαθύνει. Πολλές φορές επιλέχθηκαν βίντεο από ιστορικές live εμφανίσεις του σχήματος, τα οποία παρουσιάστηκαν στις 3 οθόνες του μαγαζιού. Επομένως ήταν μια βραδιά που μας κάλυψε από κάθε άποψη και πέρα από τη διασκέδαση, μάθαμε και λίγα πράγματα για ένα συγκρότημα που κουβαλάει στις πλάτες του τεράστια ιστορία. Στο τέλος της βραδιάς υπήρχε η καθιερωμένη κλήρωση, στην οποία μοιράσθηκαν αρκετά δώρα στους θαμώνες. Μιλήσαμε με τον Geo, ο οποίος μας παρουσίασε τη δική του οπτική για τη βραδιά:

“Η αγάπη που έχουν οι οπαδοί των Manowar απέναντι στο συγκρότημα είναι κάτι το μοναδικό. Ακόμη και εγώ, που τρέφω τεράστια αγάπη στο συγκρότημα, όχι μόνο για την προσφορά τους στη μουσική αλλά και σε προσωπικό επίπεδο μιας και βοήθησαν σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής μου, μένω ακόμη πολλές φορές έκπληκτος από την αντίδραση του κόσμου. Οι Manowar για τους περισσότερους από μας είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό συγκρότημα. Αυτό φαίνεται σε κάθε party που γίνεται προς τιμήν τους. Έχω την ιδιαίτερη χαρά να παίζω πλέον και στο official party του fan club οπότε τα δεδομένα αλλάζουν μιας και μιλάμε για κάτι μοναδικό. Το είδες φαντάζομαι και μόνος σου. Φοβερή ένταση και ατελείωτο πάθος  Θα ήθελα μιας και μου δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστήσω τα παιδιά από το fanclub για την εμπιστοσύνη τους και την πίστη τους στην ιδέα αυτή.”

12342639_1076237315722707_5086865142350835624_n

Τι άλλο να περιμένουμε;

“Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ιδιαίτερη κατάσταση για τους φίλους του metal κάθε Παρασκευή στο Rainbow. Eίτε με αφιερώματα σε μεγάλες και ιδιαίτερα αγαπημένες μπάντες για το Ελληνικό κοινό είτε και με αφιερώματα στην αγαπημένη δεκαετία της παλιάς φρουράς, την δεκαετία του 80, που το αποτέλεσμα έδειξε ότι για αυτήν διψούν να μάθουν και να ακούσουν ένα τεράστιο κομμάτι από τα νέα παιδιά που μπαίνουν στο είδος της μουσικής μας. Την Παρασκευή αυτή 18/12 έχουμε έτοιμο ένα μεγάλο party για τους αγαπημένους σε όλους μας Blind Guardian και προβλέπεται μεγάλος πανικός! See you on dexx!!!”

Ραντεβού λοιπόν για μία ακόμη Παρασκευή στο Rainbow. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα περάσουμε υπέροχα.