Random Thoughts #4: Ευρώπη των “εθνών” και θρησκευτικός εξτρεμισμός

1. “Ανήκουμε εις τη Δύση” είχε πει κάποιος πριν χρόνια κι ερωτώ: “Ποια Δύση; Του Donald Trump και της Angela Merkel;

2. Κάπου εδώ παρατηρούμε  “κορυφαίο δημοκράτη πολιτικό αγκαλιά με έναν νεοφασίστα δολοφόνο”. Βρείτε τις διαφορές…

RTA

3. Αν η Ε.Ε. ήθελε πράγματι να σταματήσει τον ξεριζωμό χιλιάδων ανθρώπων, δε θα συζητούσε με τον κύριο υποστηρικτή του ISIS.

4. Η Ε.Ε. εγκληματεί με τη στάση της απέναντι στους πρόσφυγες. Όλα τα υπόλοιπα περί εξεύρεσης λύσης αποτελούν ψεύδη προκειμένου να τηρηθούν τα προσχήματα. Ούτως ή άλλως οι μονομερείς αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί.

5. Δεν είναι τυχαίο που τα κοινοβούλια των περισσότερων χωρών έχουν γεμίσει με νεοναζιστικά κόμματα. Θυμηθείτε το!

6. Η Ευρώπη της ναζιστικής Γερμανίας του Χίτλερ και του Γκέμπελς δε διαφέρει πολύ από τη σημερινή…

germ

7. Χώρες με νεοναζιστικές κυβερνήσεις, όπως η Ουγγαρία, έβαζαν πριν λίγο καιρό βραχιολάκια με αριθμούς στους πρόσφυγες, θυμίζοντας πρακτικές των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

8. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει η Ε.Ε. να βρει λύση για να πατάξει τους θρησκευτικούς εξτρεμιστές του Χαλιφάτου, οι οποίοι σφαγιάζουν καθημερινά κόσμο. Βέβαια, πως θα επιτευχθεί αυτό όταν η Ε.Ε. επιδιώκει να συνεργαστεί με την κυβέρνηση που δε σεβάστηκε ούτε την εκεχειρία στη Συρία, σκοτώνοντας χιλιάδες Κούρδους;

9. Μόνο στην Τουρκία θεωρείται το εργατικό κόμμα τρομοκρατική οργάνωση. Και παρά τα εκατοντάδες εγκλήματα πολέμου των Τούρκων, η Δύση αδιαφορεί!

10. Βέβαια εμείς επιχειρούμε με ΑΥΤΟΥΣ να βρούμε λύση στο πρόβλημα… Σόρρυ αλλά δε μας δίνω και πολλές πιθανότητες…

swzoun

11. Κάντε ησυχία μας σώζουν…

12. Όσο υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη θρησκευτικός εξτρεμισμός, η ανθρωπότητα θα πηγαίνει κατά διαόλου.

13. Οι πολεμικές σκηνές που μεταδίδουν καθημερινά τα ΜΜΕ έχουν δημιουργήσει ξενοφοβία αντί να ευαισθητοποιήσουν. Μήπως θα έπρεπε να είμαστε ξενοφοβικοί με τις ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;

14. Η μόνη λύση στο πρόβλημα είναι η δημιουργία οργανωμένου σχεδίου για να λήξει ο πόλεμος! ΤΕΛΟΣ!

15. Βέβαια θα μου πεις, πως θα λήξει ο πόλεμος όταν οι εξτρεμιστές συνεχίζουν να παίρνουν κεφάλια; ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ! Το ISIS είναι ισχυρό επειδή το στήριζε η Δύση και η Τουρκία! Απομονώστε τους και χτίστε γερές άμυνες απέναντι στο Χαλιφάτο.

16. Καληνύχτα Ευρώπη…a3

17. Dinko Valev, νεοναζί από τη Βουλγαρία που απειλεί με όπλα παιδιά και πρόσφυγες. Εν συνεχεία τους στοιβάζει στο έδαφος και τους γελοιοποιεί τραβώντας βίντεο, το οποίο αργότερα ανεβάζει στο διαδίκτυο. Ορισμένοι Αίλυναις έγραψαν πως είναι ήρωας…

18. Η τρομοκρατία δεν πρέπει να πετυχαίνει το στόχο της και να φοβίζει τους ανθρώπους. Είμαστε όλοι Κούρδοι, Γάλλοι, Παλαιστίνιοι, Βέλγοι, Σύριοι. Είμαστε μαζί με όλους όσους έχουν ξεριζωθεί από τα σπίτια τους κι έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας του νεοναζισμού  και του θρησκευτικού εξτρεμισμού.