Anthems Radio Show s. 1 ep. 7 – Συνέντευξη “Γιώργος Μπελαούρης”

13652306_10208234610297430_96257593_nΤην Τρίτη 5 Ιουλίου είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε στον αέρα της εκπομπής με έναν από τους παλιούς γνώριμους του anthem.gr, τον συγγραφέα Γιώργο Μπελαούρη. Ωστόσο λόγω τεχνικού προβλήματος δεν καταφέραμε να ηχογραφήσουμε την εκπομπή. Ζητούμε συγγνώμη, καθώς επρόκειτο για μία εκπομπή με ευχάριστο κλίμα, τρομερές συζητήσεις και ένα φοβερό αφιέρωμα στη μουσική των 00’s. Δεσμευόμαστε να επαναλάβουμε το αφιέρωμα και να φέρουμε ξανά τον Γιώργο στην εκπομπή. Ζητήσαμε από τον Γιώργο να μας γράψει δύο λόγια:

“Η Λενόρ Κορπς είναι 20 ετών, διάσημη και καταξιωμένη καλλιτέχνης με γκοθ και σκοτεινή αισθητική και έχει απομακρυνθεί από τον κόσμο. Έχοντας κουραστεί ήδη από την σάπια κοινωνία και τους μικροπρεπείς ανθρώπους, θέλει απλά να τα αφήσει όλα πίσω της και να νιώσει για μια φορά στη ζωή της χαρούμενη και πάλι. Αυτό γίνεται έπειτα από μια μεγάλη θλίψη: με το θάνατο του παππού της ξεκλειδώνει το χάρισμα της ψυχοπλάνης και πλέον ότι δημιουργεί έρχεται στην ζωή. Ζωγραφίζει μια ουτοπία λοιπόν, μπαίνει μέσα στον πίνακα της και ο κόσμος την χάνει για 7 χρόνια. Όταν ο πίνακας εκθέτεται και από ένα ατύχημα καίγεται, η Λενόρ επιστρέφει στον κόσμο και η κούραση που ένιωθε για τον κόσμο έχει πλέον μετατραπεί σε μίσος για όλους και για όλα!
Έτσι κάπως ξεκινά το ταξίδι της Λενόρ Κόρπς, μία ιστορία σε συνέχειες που ανεβαίνουν κάθε μήνα στο μπλογκ μου. Ονομάζομαι Γιώργος Μπελαούρης και γράφω από μικρή ηλικία, μα η Λενόρ είναι κάτι πραγματικά το ιδιαίτερο για εμένα. Έπειτα από αρκετές απόπειρες σε θέατρο και σε διάφορες θεματικές βραδιές που είχα παρουσιάσει κείμενά μου, ένιωσα επιτέλους σίγουρος για κάποιο υλικό μου και όχι μόνο έφτιαξα μία σελίδα για να δείξω τη δουλειά μου, μα σε αυτή κάθε νέος καλλιτέχνης μπορεί να κάνει το ίδιο, αν εμπνευστεί από την Λενόρ.
Μέσα σε 11 μήνες φτάσαμε τα 800 likes και πέρα από τα δικά μου 22 κείμενα και τα 20 official artworks της Lena Decay, φιλοξενούμε άλλα 39 artworks από 30 σύγχρονους tattoo και comic artists, 6 διηγήματα, 4 μουσικά κομμάτια, 1 δραματοποιημένη αφήγηση και 2 πλεκτά αρκουδάκια. Κάθε δημιουργία συνοδεύεται από βιογραφικό και links για τις σελίδες του καλλιτέχνη και είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να κάνετε κάτι για εμάς. Το όνειρο είναι να γίνουμε μια κοινότητα που θα υποστηρίζει νέους καλλιτέχνες στα πρώτα τους βήματα.
Ελπίζω να αγαπήσετε την Λενόρ Κορπς όπως μέχρι στιγμής έχουν κάνει τόσοι, βοηθήστε μας να μεγαλώσουμε και να μας μάθουν πιο πολλοί, γίνετε μέρος του κόσμου της ψυχοπλάνης! Να είστε όλοι υγιείς και δημιουργικοί, να αγαπάτε στο φουλ και να πίνετε τσάι φράουλα (κι αν είναι καλοκαίρι βάλτε παγάκια μέσα) και αν έχετε νεύρα ξεσπάστε the-Lenore-way!” 

b
Lenore Corpse – artwork by Lena Decay

Βρείτε τη Λενόρ στο facebook εδώ!