Run 4 Cover, Bad Apple live at Remedy

fb_img_1478776411648

Remedy Live Club – Κουντουριώτη 9
4 λεπτά από το σταθμό Ν.Ηρακλείου
Σάββατο: 12/11/2016
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Είσοδος 6€ με μπίρα/κρασί

Οι Run 4 Cover και οι Bad Apple εμφανίζονται για μία φοβερή βραδιά στο Remedy Live Club υποσχόμενοι ένα εκρηκτικό βράδυ!

Run4Cover
Οι R4C είναι ένα Rock σχήμα από την Αθήνα το οποίο δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2016 για ψυχοθεραπευτικούς λόγους. Είναι ένας θάλαμος αποσυμπίεσης και μέσο διαφυγής από την καθημερινότητας. Παίζοντας τ’ αγαπημένα τους Rock κομμάτια οι R4RC κατασκευάζουν μια ατμόσφαιρα “party”, ταξιδεύουν σε προηγούμενες δεκαετίες τιμώντας τις αγαπημένες τους μπάντες καθώς γιορτάζουν τη μουσική τους. Το uptempo σετ τους απαρτίζεται από πληθώρα λατρεμένων ύμνων της σκηνής καλύπτοντας καλλιτέχνες όπως οι Led Zeppelin και οι Cream, ο Bryan Adams κι οι Police. Ο κορμός της μπάντας αποτελείται από 4 φίλους κι έμπειρους μουσικούς της Αθηναϊκής Rock σκηνής. Πίσω από το μικρόφωνο και την κιθάρα βρίσκεται ο Γιώργος Κασαπίδης (Mo’Down, Raindream), τα καθήκοντα του lead κιθαρίστα έχει αναλάβει ο ταλαντούχος Άκης Δαφάλιας (Μo’Down,One More Band), ενώ τα θεμέλια του groove τα έχουν αναλάβει ο βετεράνος του μπάσου Γιάννης Λιτινάκης (Reflection, Sorrowful Angels, Fire and Steel, Funkey) και ο χαρισματικός Χρήστος Κακογιάννης (Monkeystein) στα τύμπανα. Την παρέα ολοκληρώνει η Αργυρώ Ιγκιλιζιάν (Aenema) πίσω από το μικρόφωνο δίνοντας ένταση αλλά και μία διαφορετική χροιά στο σύνολο.
Σκοπός της μπάντας είναι αμιγώς η διασκέδαση μέσα από ένα ταξίδι στο χωροχρόνο του παλιού καλού Rock.

Bad Apple
Μπάντα που δημιουργήθηκε από μια παρέα από τον ίδιο χώρο εργασίας τον Απρίλιο το 2016 με ακούσματα από rock και hard rock σκηνή

Μέλη:

Χρήστος Κακάκης, κιθάρα-φωνή
Νίκος Νικολακόπουλος, κιθάρα
Κωνσταντίνα Αντιμαχίτη, φωνή
Πέτρος Δέτσικας, μπάσο
Βαγγέλης Γρηγορόπουλος, ντραμς