Μουσική Ανταρσία #33: Νέα εποχή για τους Strain Of Chaos!

Χθες, Κυριακή 11 Ιουνίου, οι αγαπημένοι μας Αθηναίοι metalers “Strain Of Chaos”, με μία τριπλή ανακοίνωση τους έβαλαν τέλος στη μεταβατική περίοδο που βίωναν και έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των δύο νέων μελών που θα τους πλαισιώνουν από εδώ και μπρος, ενώ παράλληλα αποκάλυψαν πως τον επόμενο χειμώνα θα κυκλοφορήσει το νέο τους single με τίτλο “Wintersorrow”.

Η νέα τραγουδίστρια του σχήματος θα είναι η Maya Kampakis (ex-Meden Agan), ένα δυνατό όνομα που σύμφωνα με τη μπάντα “θα τους καθοδηγήσει σε ένα πιο συμφωνικό και οπερετικό μονοπάτι”.

 

Το δεύτερο νέο μέλος είναι ο πληκτράς Achilles Adamidis (ex-Distorted Force), ο οποίος επίσης αναμένεται να κατευθύνει το συγκρότημα προς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

To “Wintersorrow” θα είναι το δεύτερο single των Strain Of Chaos μετά από το εξαιρετικό Astral Nightmare και ο πήχης αναμένεται να ανέβει πολύ ψηλά. Ως οπαδοί του συγκροτήματος θέλουμε να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία. Περιμένουμε με ανυπομονησία το νέο υλικό.

Υ.Γ.:Όσοι δεν έχετε ακούσει το “Astral Nightmare” σας προτείνουμε να το ακούσετε πατώντας το play στο παρακάτω βίντεο!

 

Μουσική Ανταρσία:

Σάτιρα, μουσικά αφιερώματα, κράξιμο και προτάσεις για τα καλύτερα σουβλάκια της πόλης. Η πιο παλιά στήλη του site, παραμένει ενεργή αλλά με άλλο όνομα. Και μην ξεχνάμε ότι προσπάθησε να την “τερματίσει” ένας αποτυχημένος ράπερ και μία ΜΚΟ δύο χρόνια αργότερα.

Πονάτε Εντεχνάδες; (: