Εναλλακτικές βραδιές στην Αθήνα #16: Athens Retro Festival! (Φωτορεπορτάζ)

banner του Athens Retro Festival

Το τελευταίο τετραήμερο του Ιουνίου, βρεθήκαμε στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, όπου λάμβανε χώρα για μία ακόμη χρονιά το αγαπημένο μας “Athens Retro Festival”. Φέτος είχαμε την τιμή να βάλουμε κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι, παίζοντας μουσική και παρουσιάζοντας live εκπομπές από το περίπτερο που βρισκόταν στην είσοδο του χώρου. Ραδιόφωνο και Anthem.gr ενώσαμε τις δυνάμεις μας εκπέμποντας ζωντανά στον αέρα του ραδιοφωνικού και τις τέσσερις ημέρες.

Η εισροή του κόσμου ήταν συνεχής και παντού παρατηρούσες χαμογελαστά πρόσωπα. Ανθρώπους που έστω και για λίγο ξεγέλασαν τον χρόνο και επέστρεψαν στα “χρυσές δεκαετίες, αλλά και νέους που θέλησαν να πάρουν γεύση από την αίγλη του παρελθόντος.

Δυστυχώς δεν αναμετρηθήκαμε στο Street Fighter, όπως σας είχαμε υποσχεθεί, αφού διαρκώς ο νους μας ήταν στο live streaming και τη ροή του προγράμματος. Αυτός είναι κι ο λόγος που ο αριθμός των φωτογραφιών είναι σχετικά μικρός. Αποτελεί σίγουρα όμως ένα φωτογραφικό ημερολόγιο ενός διασκεδαστικού τετραήμερου, χάρη στο οποίο ξεχάσαμε προσωρινά την πίεση και την ρουτίνα της καθημερινότητας, συναντηθήκαμε με παλιούς καλούς φίλους και γνωρίσαμε ανθρώπους σέβονται το παρελθόν και κινούνται προς το μέλλον δίχως να παραμερίζουν τη σημαντικότητά του.

Ευχόμαστε η διοργάνωση να συνεχίσει να προσφέρει στον πολιτισμό της πρωτεύουσας για πολλά ακόμη χρόνια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του Athens Retro Festival πατώντας εδώ!

_DSC1150-01

Έπρεπε να κλείσουμε το άρθρο με τις μούρες μας! 😛

Σας άρεσε το ρεπορτάζ; Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε και για άλλες ενδιαφέρουσες βραδιές στην πρωτεύουσα!