Έρχεται το Anthem Festival (act 1)

anthem festival

Στο anthem.gr έχουμε δηλώσει κατά καιρούς πως μοναδικός λόγος ύπαρξης της σελίδας μας είναι η υποστήριξη και η προώθηση της εγχώριας underground μουσικής σκηνής. Έχουμε δώσει βήμα (και θα συνεχίσουμε να δίνουμε) σε όλους τους καλλιτέχνες που έχουν κάτι να μας πουν. Θέλοντας να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ένα νέο “πολυσυλλεκτικό” φεστιβάλ το οποίο θα εκκινήσει στις 21 Δεκεμβρίου. Ο χώρος που θα μας φιλοξενήσει είναι το αγαπημένο Rainbow Rock Bar στον Κεραμεικό.

Τη συναυλία θα πλαισιώσουν τα εξής σχήματα: Screaming Blues (blues/rock), Το Κουρδιστό Πορτοχάλι (σατυρικό rock), Strain Of Chaos (symphonic metal), Aeon Dust (black/ death metal) και Acheron’s Chaos (hellenic black metal).

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 8 το απόγευμα και όλα τα εισιτήρια θα είναι στην τιμή των 3 ευρώ. Θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Έρχονται ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα!

Anthem Festival:

To Anthem Festival είναι το φεστιβάλ που διοργανώσαμε ως σάιτ στο παρελθόν στο Rainbow και το Death Disco. Έχουν γίνει 4 φεστιβάλ, τα οποία αγκαλιάσατε και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες και άρθρα σχετικά με τη διοργάνωση των Anthem Festivals!