The Unstable Show: Το Anthems επέστρεψε. Ακόμα Τετάρτη, ακόμα στις 8, ακόμα χειρότερο

anthems επιστροφη 1

Νέα σεζόν στο Radioalchemy και με την πρεμιέρα να έχει τελειώσει πριν λίγες ώρες, είπα να βγάλω ένα ολοκαίνουριο Unstable Show κι ας έχουν μείνει λίγο πίσω τα άρθρα που είχαν προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο. Οι τελευταίες μέρες ήταν λίγο δύσκολες και πιεστικές η αλήθεια είναι. Όλο αυτό έγινε για καλό όμως, καθώς ετοιμάζαμε την επιστροφή του Anthems Radio Show!

Λοιπόν για να βγάλουμε από τη μέση τα γνωστά. Να πάτε όλοι κάνετε να κάνετε ένα follow στην ολοκαίνουρια σελίδα μας στο Instagram. Αποφασίσαμε να ανοίξουμε ξανά αυτή τη σελίδα και να ανοιχτούμε γενικότερα στα social media τη φετινή χρονιά. Θα με ρωτήσετε πως και προέκυψε αυτό. Ε η αλήθεια είναι ότι κάπως κουράστηκα όλη η δουλειά να γίνεται από τα προσωπικά μας προφίλ σε αυτήν την εκπομπή.

anthems σερβερ

Υπάρχει το Anthems Radio Show, υπάρχουν οι ατάκες, υπάρχει φουλ υλικό, αλλά δεν το βγάλαμε ποτέ σε μια πλατφόρμα εκεί έξω, ούτε μπορούμε να στείλουμε highlights από την εκπομπή. Και ειλικρινά αν είναι ο καθένας να ανεβάζει τις χαζομάρες του στο Ίντερνετ, γιατί να μην κάνουμε και εμείς κάτι που έχουμε και εννιά χρόνια παρακαταθήκη;

Από εκεί και πέρα είχα λάβει μηνύματα σχετικά με κάποια πράγματα που είπα στο φινάλε της όγδοης σεζόν και ότι υπήρχε ενδεχόμενο να μην επιστρέψουμε. Παρ’ ότι δεν το ξέρετε (έχουμε κάνει κάποιες νύξεις στον αέρα) υπάρχει αρκετή αβεβαιότητα όσον αφορά την πλατφόρμα που μας φιλοξενεί και επειδή παραλίγο τον Σεπτέμβρη του 2023 να σταματούσαμε (ενώ σας είχαμε υποσχεθεί πολύ ενθουσιασμένοι μια νέα σεζόν), δεν ήθελα να ξανασυμβεί αυτό. Επίσης η περσινή σεζόν ήταν γενικότερα κουραστική δεδομένου ότι κάναμε αλλαγές στην παρουσίαση και ότι τελειώσαμε πολύ αργά.

anthems προετοιμασια

Σε μεγάλο βαθμό έχουμε λύσει αυτά τα θέματα που υπήρχαν (μάλλον) και για αυτό βλέπετε ότι ανοιγόμαστε περισσότερο ως σάιτ. Σας ανακοινώσαμε την επιστροφή μας για ένατη σεζόν στο ραδιόφωνο στο podcast για τα 10 χρόνια του anthem.gr, στο οποίο σας αφηγηθήκαμε ιστορίες που δεν είχαμε πει ποτέ. Ανοίξαμε σελίδα στο Instagram. Αναλάβαμε τα social media του σταθμού μας. Θα παράξουμε καινούριο κόντεντ. Θα φέρουμε παλιούς και νέους guests στην εκπομπή. Εγώ, ο Τζανέτος και ο Αγαμέμνονας εργαζόμαστε καθημερινά στο πως θα εξελίξουμε αυτό το σάιτ και πως θα φέρουμε πίσω αγαπημένα concepts όπως το Horror Show.

anthem meme

Έχει τρεις ώρες που τελείωσε η πρεμιέρα και γράφονται αυτές οι γραμμές και η στήριξή σας είναι τρελή. Νομίζω ότι πέρυσι σε κάποια θέματα ήμασταν λίγο στάσιμοι. Αυτή η πρεμιέρα έδειξε ότι ξεκολλάμε από αυτό. Θέλουμε ταχύτητα, ίντριγκα, ενδιαφέροντα θέματα, πολλές ατάκες και θα σας βάλουμε και εσάς στο παιχνίδι. Μου είπατε ότι ανανεωθήκαμε και φάνηκε. Μου άρεσε που μου είπατε ότι η εκπομπή σηκώνει και τρίτο στην παρέα, αλλά για τώρα θα συνεχίσουμε ως δίδυμο και θα εναλλάσσουμε τους καλεσμένους μας.

πρεμιερα anthems

Αν μπει ξανά τρίτο άτομο, θα μπει πολύ φυσικά και αφού κουμπώσει. Στο Anthem μας άρεσε πάντα να κάνουμε το Go With The Flow που λένε και οι αγαπημένοι μας Queens of the Stone Age. Η εξέλιξη και η αλλαγή έρχονται με φυσικό τρόπο. Κλείνοντας θα ήθελα να πω κάτι τελευταίο όσον αφορά τον τίτλο και το σλόγκαν της εκπομπής για φέτος.

anthems power rangers

Όσο και να αλλάξουμε σαν άνθρωποι, όσο και να εμπλουτίσουμε την εκπομπή, ανέκαθεν θα κρατάμε κάποιες σταθερές. Δε θα αλλάξουμε ραδιόφωνο για να το παίξουμε κάποιοι. Δε θα αλλάξουμε μέρα και ώρα για να προσαρμοστούμε στα προγράμματα άλλων. Δε θα αλλάξουμε το χύμα στυλ μας μπας και μας πάρουν στα FM. Όσο και να κάνουμε πλάκα ότι είμαστε η χειρότερη εκπομπή του Radioalchemy ή να λέμε ότι επιστρέφουμε χειρότεροι, αναγνωρίζουμε την αξία μας.

Επιστρέψαμε. Και φέτος θα σπάσουμε ακόμα περισσότερη πλάκα.