The Unstable Show: Το Anthems Radio Show πάει διακοπές. Καλό καλοκαίρι γλειφίτζουρες!

Unstable Show

Πάντα το δυσκολότερο άρθρο είναι αυτό. Πάντα ρε γαμώτο. Είναι τρεις το βράδυ και πάει μια εβδομάδα από το φινάλε του Anthems Radio Show. Έχω βάλει και ακούω Puta Volcano, ένα συγκρότημα που ίσως δεν τιμήσαμε φέτος στο Anthems, αλλά μαζί με το Γιώργο τους εξήραμε πολλές φορές όταν πιάναμε τις συζητήσεις για stoner. Προσπαθώ να γράψω μερικές αράδες χωρίς να συγκινηθώ, αλλά δε μπορώ.

Αυτή ήταν η έβδομη σεζόν του Anthems Radio Show. Κάθε Τετάρτη 8 με 10 το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Radioalchemy μπαίναμε στα σπίτια σας και δημιουργούσαμε το δικό μας χαμό. Παρέα με το τσατ, με όλους εσάς που σχολιάζατε τις βλακείες μας, δημιουργήσαμε και φέτος ατακάρες, γελάσαμε, τσαντιστήκαμε, βρίσαμε και παίξαμε φοβερές μουσικές.

1η εκπομπή αφιερώσεις
Κάποιοι ζητάγανε βέβαια αφιερώσεις

Και ναι ρε ήταν φοβερές. Ολόκληρη playlist σας φτιάξαμε. Μια εκπομπή με dark wave, post-punk αισθητική, με παρουσιαστές που μια φορά στο τόσο θα σας βάλουν και λίγη metal, λίγο stoner και θα καταλήξουν μόνιμα στο alternative. Βέβαια φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που κάναμε τα μουσικά μας αφιερώματα. Στις πρώτες εκπομπές κάναμε δύο 00s αφιερώματα όπου μιλήσαμε για τη μουσική, τα παιδικά, τις ταινίες και την αισθητική όλης της δεκαετίας.

φαιη ξυλα μπαίνατε
Όχι που δε θα απαντούσανε

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με άγχος μεν, αλλά δεν ήταν σεζόν αποδείξεων όπως η έκτη. Πλέον είχαμε βρει την σταθερή τριάδα παρουσιαστών, η χημεία υπήρχε, οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε μια σεζόν που θα περνούσαμε καλά μαζί σας. Ο στόχος κατ’ εμέ ήταν όσο καλύτερες εκπομπές, όσο περισσότερο γέλιο και κυρίως μια σύνδεση με το ακροατήριο. Κατ’ αρχάς πριν καν αρχίσουμε σας δώσαμε το χειρότερο trailer όλων των εποχών:

Και μετά; Μετά παιδιά η φάση ήταν Χάος. Ποιος θα ξεχάσει την εκπομπή που καταπιαστήκαμε με τους Men of Style και ξεκινήσαμε το running joke των Ανδρών και Γυναικών Αξίας; Τι να πεις για τα Πόκεμον αν ήταν ΠΑΣΟΚ και το ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; Πως να αφήσεις στην απέξω τα θρυλικά Συμπαντικά Ειδύλλια της Κατερίνας Κωστάκη; Ακόμα και στα 80s επιστρέψαμε για αφιέρωμα, το οποίο υπερλατρεύτηκε.

5η εκπομπή men of style 3
Η εκπομπή για Men of Style ήταν από τις τοπ στο τσατ

Φέτος επίσης είπαμε πάρα πολλά ανέκδοτα σε βαθμό που κάναμε ανεκδοτοεκπομπή παρέα με το τότε καινούριο μέλος του anthem.gr Αγαμέμνονα Μητροβγένη. Ανακαλύψαμε τα μυστικά της έλξης δίνοντας σας κόντεντ για χρόνια. Αλλάξαμε τα ονόματα μας σε Φρίξος, Παναής και Δρακούλης. Μετά τον Άντρα Αξίας (πέφτουλας) γνωρίσαμε και τον Επαγγελματία 5 Αστέρων (γλειφίτζουρας).

αλογοπαιγνια
Ο Dean O’ Selly μας επηρέασε με τα α-λογοπαίγνια

Προς το τέλος της σεζόν αποφασίσαμε να πατήσουμε γκάζι και να θυμηθούμε τα γυμνασιακά μας χρόνια όπου ο Goatfather μας αφηγήθηκε πως έκανε μάθημα ο Γυμνασιάρχης του μία από τις πρώτες φορές που δε μπορούσα να συνεχίσω εκπομπή απ’ τα γέλια. Φυσικά σχολιάσαμε τα παιδικά και τις καλτ διαφημίσεις του 0-6 ενώ απαντήσαμε σε κάθε μουσικό ή και μη δίλημμα.

Εκπομπη 9.3
Φέτος εκτοξεύτηκε το μπάτζετ της εκπομπής, κάνανε κάτι τέτοια σχόλια και τους βάζαμε λεφτά μέσω Paypal

Ποτέ ωστόσο δε χαζολογούσαμε. Καλώς ή κακώς το Anthems ήθελε πάντα να λέει αλήθειες και φέτος είπαμε πολλές. Θίξαμε τη δολοφονία των Τεμπών, την κρατική καταστολή, αντεπιτεθήκαμε στην οργανωμένη επίθεση που δέχτηκε ο Τζανέτος από τα τρολ της Νέας Δημοκρατίας επειδή εξέθεσε στο Twitter ένα σοβαρότατο πρόβλημα με τις τιμές στα σούπερ μάρκετ και κυρίως είπαμε πέντε λογάκια για τα κάθε λογής κομματικά πιγκάλ που έχουν βήμα στα σόσιαλ μίντια.

Εσείς όμως ήσασταν πάντα εκεί. Φίλοι μας που σας ξέρουμε και έχουμε μιλήσει πολλές φορές όπως η Ye, η Σελέστι, ο Αντιοικολόγος Κόκκινος, ο Παύλος, η Φάλαντζι ή πιο σωστά Φάλαγγα, ο Μιχάλης Κρατημένος, ο Κούγιου. Άνθρωποι που δεν τους έχουμε δει ποτέ από κοντά αλλά μας αγάπησαν και μας στήριξαν όσο λίγοι όπως ο GreenLoki, η Σάντια και ο DrFreeHugs. Ακόμα και άνθρωποι που δεν ξέρουμε καν ποιοι είναι όπως ο Goku. Αναφέρω ένα πολύ μικρό μέρος του τσατ, γιατί γράφει πραγματικά πάρα πολύς κόσμος.

8η εκπομπή 3
Το κοινό μας έχει γνώμη και άποψη

Για το τέλος της αναδρομής θέλω να κάνω μια ειδική μνεία στον Γιώργο Ζούλα, το άτυπο τέταρτο μέλος της εκπομπής που ήρθε σε κάμποσες guest και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Ο Ζούλας έχει κάνει αυτό το απίστευτο, να μπορεί στην ίδια εκπομπή να ανοίξει την ψυχή του και να πει πως νιώθει για την κατάσταση της σημερινής μουσικής βιομηχανίας και μισή ώρα μετά να πετάει αστεία που θα σε κάνουν να κυλιέσαι. Δε γίνεται σαν το στιγμή του να μην ξεχωρίσω τη μίμηση του ως Τόλης Βοσκόπουλος που μας διέλυσε.

φιναλε 6
Οι προτάσεις για το τι θέλετε του χρόνου μας πέθαναν λίγο, αλλά οι αποχαιρετισμοί σας ήταν υπέροχοι

Φέτος τα διαλύσαμε όλα. Στην πρεμιέρα ο σέρβερ έπεσε από τον κόσμο πριν καν βγούμε στον αέρα. Ειλικρινά είχα λυγίσει από την αγάπη και τα μηνύματα. Και μέσα στη χρονιά ήσασταν εκεί. Ήσασταν στα δύσκολα και στα χαβαλετζίδικα και για αυτό κάθε παράγραφος διανθίζεται από δικές σας φοβερές στιγμές που κράτησα σε σκρινσοτ.

φουσεκης
Έχει και ντρίνγκι ντράνγκα το τσατ μας

Δε μπορώ παρά να ευχαριστήσω εσάς, αλλά κυρίως τον Τζανέτο και το Γιώργο. Η φιλία μου με αυτούς τους ανθρώπους έχει οδηγήσει στο να είναι το Anthems Radio Show αυτό που ακούτε κάθε Τετάρτη. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα με οποιονδήποτε άλλο να τρολλάρω ακραία την επικαιρότητα, να λέω ιστορίες και να νερντουλιάζω για τη ροκ μουσική στην ίδια εκπομπή! Περνάμε φανταστικά στο Anthems και όσο δύσκολο και να είναι χρονικά το να βγάλουμε την εκπομπή, αυτή η πίεση έχει οδηγήσει σε μια τρομερή αποσυμφόρηση όταν καθόμαστε πίσω από το μικρόφωνο και γράφουμε.

φιναλε 9
Για να δούμε τι θα γίνει του χρόνου

Ήταν η πιο παραγωγική μας σεζόν σε αριθμό εκπομπών αλλά και σε επίπεδο περιεχομένου θεωρώ πως δεν πήγαμε άσχημα. Τι επιφυλάσσει το μέλλον Νικόλα, σας ακούω να ρωτάτε. Ειλικρινά δεν ξέρω. Είμαι της άποψης ότι αν κάτι παραμείνει ίδιο για πολύ καιρό χάνει την αίγλη του, αλλά είμαι τόσο χαρούμενος που κάνω εκπομπή με αυτούς τους δύο σκατόκαφρους που ξέρω ότι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε πάρα πολύ.

Βρισκόμαστε σε μια φάση ζωής πολύ γεμάτη από υποχρεώσεις. Στην παρούσα κατάσταση θέλουμε πολύ να ξεκουραστούμε, να κάνουμε τα μπάνια μας, να πάμε διακοπές, να κοιμηθούμε και να προετοιμαστούμε για ακόμα μία γαμάτη σεζόν για το Anthems Radio Show. Μέχρι τότε έχω να κάνω μόνο μία δήλωση. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΕΕΕΕΕΕΕΣ! Και μην ξεχνάτε: #Anthems_Radio, #Valte_Tampaki, #κανσελ_ανσταμπλ!

αρχείο-λήψης-_1_