Προσθήκες και νέες στήλες στο anthem.gr!

anthem-new-logo

Στο anthem.gr πιστεύουμε και παλεύουμε στο να σας δίνουμε περισσότερο και καλύτερο υλικό εβδομάδα με την εβδομάδα. Γι’ αυτό προχωρούμε σε προσθήκες και στήλες, για τις οποίες σας ενημερώνουμε.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε οι καρτέλες στο πάνω μέρος της σελίδας ανανεώθηκαν. Εκτός των παλαιότερων μπορείτε να βρείτε μία καρτέλα για τις νέες στήλες που μπορείτε να δείτε αναλυτικά, ενώ σημαντική είναι η προσθήκη ενός sitemap που θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να διαβάσετε παλιότερα άρθρα.

Στο θέμα των Reviews, η στήλη Flashback θα πραγματοποιήσει δυναμική επιστροφή, ενώ αναμένεται και αγγλική εκδοχή της. Η στήλη Nick Reviews θα εκδώσει νέο άρθρο σύντομα, ενώ τα reviews του συντάκτη μας Γιώργου Κύρου (Sabaton και Slipknot) θα αποκτήσουν δική τους στήλη.

Στα των άρθρων, η Μουσική Σχιζοφρένεια έχει μπει για τα καλά στη ζωή του anthem.gr με 7 άρθρα. Κάθε Παρασκευή θα μπορείτε να διαβάζετε καινούριο άρθρο της εβδομαδιαίας μας στήλης. Το Random Thoughts, μία στήλη με διάφορες μουσικές και μη σκέψεις έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα. Την πορεία τους θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα 2 νέες στήλες. Την επόμενη Τρίτη θα κάνει πρεμιέρα το Six Songs μία λίστα με 6 τραγούδια σχετικά με ένα θέμα. Το πρώτο άρθρο θα αφορά τραγούδια που έγιναν γνωστά από διαφημίσεις εταιριών κινητής τηλεφωνίας. Τέλος, το Unstable Madness θα είναι μία μηνιαία στήλη που θα δώσει βροντερό παρόν και θα καυτηριάσει/σχολιάσει πολλές συμπεριφορές στο χώρο της μουσικής.

Τέλος, οποιοδήποτε συγκρότημα διαθέτει δείγματα μουσικής στο Youtube μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για συνέντευξη.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας.

Η συντακτική ομάδα του anthem.gr