Το Anthem Festival επιστρέφει!

 

anthem fest fix

DEATHDISCO
Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
ΗΣΑΠ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΗΣΕΙΟ / ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Στις 21 Δεκεμβρίου του 2014 αποδείξαμε πως μπορεί να υπάρξει ενότητα στη σκηνή μας όταν σε ένα project τα άτομα εργάζονται με αλληλεγγύη κι ομαδικότητα. Το Anthem Festival (Act 1) έχει περάσει προ πολλού και αρκετοί από εσάς μας έχετε κατά καιρούς ζητήσει νέο DIY live, όπου πρωταγωνιστές θα είναι και πάλι νέα κι ανερχόμενα συγκροτήματα που έχουν πολλά να προσφέρουν.

Έφθασε λοιπόν η ώρα για την δεύτερη πράξη του έργου μας, καθώς το “πολυσυλλεκτικό” φεστιβάλ μας Anthem Festival (Act 2), επιστρέφει και θα το παρακολουθήσουμε την Κυριακή 7 Φλεβάρη του 2016. Αυτή τη φορά χώρος φιλοξενίας θα είναι το αγαπημένο μας Death Disco στου Ψυρρή (Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου), ενώ το live συνδιοργανώνεται με τα Reflections, τις underground εκδηλώσεις που κατά καιρούς έχουμε παρουσιάσει στο site μας. Η συνεργασία αυτή γίνεται στα πλαίσια της αλληλεγγύης μεταξύ του anthem.gr και των Reflections, με γνώμονα τη σωστότερη προώθηση του underground καλλιτεχνικού χώρου της χώρας μας.

Στη σκηνή θα ανέβουν οι: Dismal Chant (occult death metal), Ascendant Path (melodic death metal), Hearken To Their Agony (metalcore/deathcore), Deathcrop Valley (heavy rock) και Tripnote (melodic hardcore). Το live θα ξεκινήσει στις 20:00 και η σειρά εμφάνισης των συγκροτημάτων θα ανακοινωθεί λίγες μέρες νωρίτερα (ύστερα από ενδελεχή συζήτηση με όλα τα σχήματα) στη σχετική εκδήλωση στο facebook.

Το εισιτήριο θα κοστίζει 5€ και θα μπορείτε να το προμηθευτείτε απευθείας από την είσοδο του καταστήματος. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα υπάρχουν διάφορα happenings, ενώ στο τέλος της συναυλίας θα κληρωθούν δώρα στους παρευρισκόμενους.

Ελάτε από νωρίς για να παρακολουθήσουμε πέντε από τις πιο αξιόλογες μπάντες της σκηνής μας. Όσο κι αν μας θέλουν διασπασμένους, μπορούμε να αποδείξουμε πως η σκηνή μας ενωμένη δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτές του εξωτερικού.

Ραντεβού λοιπόν στις 7 Φλεβάρη στο Death Disco για μία βραδιά που δε θα ξεχάσει κανείς μας!