Anthem Festival: Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

14102576_568768569982490_1923516356171364041_n

Το χθεσινό Anthem Festival ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Όλο αυτό το οφείλουμε σε εσάς και τις μπάντες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή της Death Disco. Όλα τα συγκροτήματα απέδειξαν πως έχουν τεράστιο ταλέντο και πως η underground έχει τεράστιο μέλλον.

Την ώρα που τα mainstream media γυρίζουν την πλάτη στα νέα παιδιά της σκηνής αυτής, εκείνα βγαίνουν στο stage, παίζουν την μουσική τους, απολαμβάνουν κάθε στιγμή και ψυχαγωγούν με μοναδικό τρόπο το κοινό. Τους αξίζει λοιπόν ένα τεράστιο μπράβο κι ένα μεγάλο ευχαριστώ! Ευχαριστούμε που αποδείξατε ότι η ενότητα μπορεί να νικήσει και ότι η καρδιά του underground θα συνεχίζει να χτυπάει για πολλά χρόνια ακόμη. Sealed Paths, Radagast, Dean O’ Selly και Strain Of Chaos we salute you!

Ευχαριστούμε τη Death Disco και τον Γιώργο Σαφελά των Reflections, με τον οποίο συνδιοργανώσαμε το φεστιβάλ.

Ένα τεράστιο μπράβο και ευχαριστώ στον ηχολήπτη του club, Πάνο Αγγελοθανάση, ο οποίος δημιούργησε τον ποιοτικότερο ήχο που έχω ακούσει σε συναυλία. Έχοντας καλύψει πολλά live στη Death Disco, μπορώ να με ασφάλεια πως πάντοτε η ποιότητα του ήχου ξεπερνά τις προσδοκίες μας.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς επικοινωνίας, που κάλυψαν χθες βράδυ το φεστιβάλ.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που γεμίσατε το club. Είστε η ψυχή του Anthem Festival και χάρη σε εσάς συνεχίζει να παίρνει πνοή αυτό που οραματιζόμαστε. 

Η επόμενη μέρα: Από σήμερα ξεκινάει η νέα σεζόν για το anthem.gr. Το απόγευμα θα μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη των Rocking Dead και αύριο Κυρίακή, τη συνέντευξη των Σέλας. Οι παλιές μας στήλες επιστρέφουν δυναμικά, ενώ παράλληλα θα σας παρουσιάσουμε δύο νέες στήλες, Series Corner και Book Corner αντίστοιχα.

Τέλος, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου ξεκινάει η δεύτερη σεζόν της ραδιοφωνικής μας εκπομπής “Anthems Show”. Θα μπορείτε να μας ακούτε ζωντανά κάθε Τρίτη 7-9 μ.μ., καθώς και από το αρχείο εκπομπών στο anthem.gr.