Mute Tale & Ghost Season with Shatter live @ Remedy! 5/2

[Facebook Event]

Mute Tale
Mια μπάντα από την Αθήνα, που μετράει στο ενεργητικό της 5 χρόνια και ένα C.D.Single («Forgetfulness» – XRC Records), δημιούργημα της σοπράνο Annou (Αννού) που και είναι η συνθέτης και στιχουργός του συγκροτήματος. Με παραγωγό τον Μάκη Τσελέντη και την Metal Breed Records USA αλλά και με την συνεργασία της Αnnou με τον Bob Katsionis στη σύνθεση και ενορχήστρωση, οι Mute Tale παρουσίασαν το πρώτο ολοκληρωμένο τους album με τίτλο “Τhe Gordian Knot”.
Το 2016 κυκλοφόρησαν το single “All hallows’ even” από την Metal Breed Records USA, μια συνθεση του Στέφανου Γεωργιτσόπουλου σε στίχους από την Annou, σαν προπομπό της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς τους που θα κυκλοφορήσει το 2017.

LINKS: https://www.facebook.com/Mute-Tale-515748458522269/
Υoutube teaser: https://youtu.be/pZhfLQ2JJeg
Forgetfulness: http://youtu.be/-0v1x9up65w
iTunes: http://apple.co/1C50ISk
Amazon: http://amzn.to/1DdPnzs
Spotify: http://spoti.fi/1BbNPPj

Ghost Season
Οι Ghost Season ιδρύθηκαν το καλοκαίρι του 2013 με έδρα τους την Αθήνα. Ο ήχος της μπάντας κινείται στο αμερικάνικο Alternative Metal με επιρροές απο μπάντες όπως Revelation Theory, Shinedown, Evans Blue, All That Remains, Shinedown, Pop Evil.
Στόχος της μπάντας είναι να παίξει δυναμικά live shows γεφυρώνοντας τα σκληρά και τα μελωδικά στοιχεία κρατώντας το focus τους στην live ενέργεια. Το 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο “Ghosts Like Her” όπου απέσπασε πολύ καλές κριτικές ειδικά στην Αμερική. Ακολούθησε και το ομώνυμο lyric video για το κομμάτι.
Το πρώτο τους EP “Ghosts Like Her” ηχογραφήθηκε στα Timeless Studios, κυκλοφόρησε τον Σεμπτέβρη του 2014 και αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook και στο Youtube. Απο τον Σεμπτέβριο του 2015 το line-up των Ghost Season άλλαξε σημαντικά καλωσορίζοντας καινούργια μέλη και διαμορφώθηκε πλέον ως εξής: Hercules Zotos (vocals), Nick Christolis (guitars), Dorian Gates (bass), Helen Nota (drums). Τον επόμενο μήνα μόλις ο Hercules και η μπάντα μπήκαν στο studio για να ξεκινήσουν την ηχογράφηση του πρώτου single με τίτλο “Break My Chains”, απο το καινούργιο τους album, το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβρη του 2015.
Τον Σεμτέβριο του 2016 η μπάντα υπόγραψε συμβόλαιο με την Αμερικάνικη δισκογραφική εταιρεία Pavement Entertainment για την κυκλοφορία του album τους “Like Stars In a Neon Sky” στις 27 Ιανουαρίου 2017.
Το “Like Stars In a Neon Sky” ακολουθεί το πρώτο EP της μπάντας “Ghosts Like Her” το 2014 και το single “Break My Chains” τον Δεκέμβριο του 2015. Το κλειδί στο καινούργιο album της μπάντας είναι η συμμετοχή του J. Loren Wince, τραγουδιστή της Αμερικάνικης μπάντας HURT, σαν co-producer δίνοντας επιπλέον απόψεις και διαφορετικές προοπτικές για την μπάντα σε κάθε κομμάτι.
Το “Like Stars In a Neon Sky” θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου του 2017.

Μέλη
• Herc Zotos – Vocals
• Nick Christolis – Guitars
• Dorian Gates – Bass
• Helen Nota – Drums

LINK: https://www.facebook.com/GhostSeasonMusic/

Shatter
Μία νεοσύστατη progressive rock/metal μπάντα από Αθήνα. Οι επιρροές μας περιλαμβάνουν τους Porcupine Tree, Tool, Opeth, Dream Theater και άλλους.

Μέλη
Bass: Theodore Floyd
Guitar: Biller Perrakis
Vocals/Guitar: George Vionaz
Drums/B. Vocals: Nicolas Loukopoulos

LINK: https://www.facebook.com/ShatterBand/

Είσοδος: 7€ με μπίρα/κρασί!