Funk Night at BUMS! (30/3)

Πόρτες: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ
BUMS: Είσοδος απο Ακαδημίας 98-100 (απo Θεμιστοκλέους, μέσα στη στοά, πλησίον πλατεία Κάνιγγος)
Πρόσβαση από ΣΤ. ΟΜΟΝΟΙΑ (5 λεπτά με τα πόδια)

Citizen Jim

Ένα μείγμα funk, rap, rock, εμποτισμένο με τη φρεσκάδα ενός δημιουργικού τραγουδιστή – κιθαρίστα και της μπάντας του συνθέτουν το μουσικό σχήμα Citizen Jim.
Με επιρροές από τους καλιτέχνες όπως Rage Against the Machine και Red Hot Chili Peppers, ο Citizen Jim και η μπάντα του επιχειρούν να παρασύρουν το κοινό σε μια μοναδική εμπειρία

Vox / El. Guitar: Jim
Lead El. Guitar: Spyros Georgantas
Bass: Theodore Stavrianos
Drums: Chris Vigos
Keyboads: George Ahas Lignos*

*Musical Director / Producer: George Ahas Lignos

Blueberry Jam

Οι Blueberry Jam είναι ένα μουσικό σχήμα από την Αθήνα, με έντονες funk-disco-blues επιρροές. Τέλη του 2012 ο Νίκος (guitar) με τον Βασίλη (drums) αποφάσισαν να “οργανώσουν” σε ένα σχήμα την αγάπη τους για την λεγόμενη “μαύρη μουσική”. Οι Blueberry πήραν την τελική μορφή τους το χειμώνα του 2013. Αγαπημένες διασκευές και προσωπικές μελωδίες πάντα στο ίδιο μουσικό μοτίβο.

Guitar: Νίκος Νούλας
Bass: Νίκος Κούτρας
Drums: Bασίλης Φατούρος
Keys: Κατερίνα Λιάκη G
Vocals: Φαίη Καραστεργίου
Vocals: Αλφόνσο Μιγδάνης

Phonky Monkey Band

H πρωτοεμφανιζόμενη τετραμελής μπάντα Phonky Monkey band είναι μια συνάντηση Αθηναίων καλλιτεχνών που επικεντρώνεται στη σύχρονη μουσική όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τη συνεχή εξερεύνηση και τον αυτοσχεδιασμό. Ενέργεια και ηλεκτρισμός, εκρηκτικότητα και “ατίθασοι” ρυθμοί συνθέτουν ένα μείγμα από Jazz, Blues, Country, Funk ήχους!

Guitar: Dimitris Schizas
Keys: Katerina Liakh
Bass: Kostas Triantafyllou
Drums: Nikos Anastasiadis