Anthem Festival ACT IV, Friday 5/5 @ Death Disco

DEATHDISCO
Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
ΗΣΑΠ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΗΣΕΙΟ / ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/5/17
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 19:30
ΕΙΣΟΔΟΣ:5 ΕΥΡΩ

Powered by anthem.gr – Ανεξάρτητο Underground Webzine andReflections at Death Disco.

Το Anthem Festival, ένας από τους σπουδαιότερους αυτοοργανωμένους underground θεσμούς της Αθήνας, επιστρέφει για τρίτη συνεχή φορά στο Death Disco, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του για να φιλοξενήσει 4 δυνατά και ανερχόμενα σχήματα της ελληνικής underground σκηνής.

Την Παρασκευή 5 Μαΐου, τη σκηνή μοιράζονται οι Sealed Paths, οι Disilusive Play, oι Mental Disobedience και οι Acheron’s Chaos.

Sealed Paths

Οι Sealed Paths είναι ένα rock/metal συγκρότημα από την Αθήνα, που συστάθηκε τον Απρίλιο του 2015 και απευθύνονται σε όλους εκείνους, που αγαπούν την καλή ροκ μουσική, χωρίς όρια.

Τα μέλη του συγκροτήματος, ο Δημήτρης, η Μαρία και ο Λάμπρος, πέραν της προσωπικής φιλίας, αποφάσισαν να ενωθούν και μουσικά, καθώς η αγάπη τους για την μουσική τους ώθησε σε αυτό. Είναι γεμάτοι ενέργεια και όρεξη και επιθυμούν να μεταδίδουν αυτή την ενέργεια και να μοιράζονται την αγάπη τους για τη μουσική με το κοινό.

Disillusive Play

Οι Disillusive Play είναι ένα δυνατό hard rock/progressive rock συγκρότημα από την Αθήνα, με δυνατή και διαρκή παρουσία στα μουσικά δρώμενα της πόλης.

Τα μέλη του συγκροτήματος είναι τα εξής:

Antigoni Kalamara: Vocals
Dimitris Knikos: Guitar
Fotis Trivizas: Guitar
Themis Tsianos: Bass
Aris Dolianitis: Drums

Mental Disobedience

Οι Mental Disobedience είναι ένα ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο πενταμελές nu metal/metalcore συγκρότημα από την Αθήνα. Η εκρηκτική και δυναμική τους σκηνική παρουσία έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού.

Τα μέλη είναι τα εξής:

Achilleas Papathanasiou (Vocals)
Michalis Anagnostou (Drums)
Thomas Galanis (Bass)
Chris Vasalos (Lead Guitar / Vocals)
George Koutsouvelis (Rhythm Guitar)

Acheron’s Chaos

Οι Acheron’s Chaos είναι ένα black metal συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2010 από τον Τζανέτο Καβαλιώτη και το Στράτο Βαβελίδη. Ύστερα από δύο χρόνια απουσίας από τα μουσικά δρώμενα και με ένα δίσκο στο ενεργητικό τους, το συγκρότημα επιστρέφει στο Anthem Festival για να παρουσιάσει τον νέο και επερχόμενο δίσκο με τίτλο “Bleak Winds”.

Μέλη:

-Tzanetos Kavaliotis (Vocals)
-Stratos Vavelidis (Guitars)
-Joseph Abu Hussein (Bass Guitar)
-Dimitris Miglis (Drums)
-Dimitris Elephsiniotis (Keyboards)