The Unstable Show: Well, I’m back in the game!

46345846_1328719677268996_5481924359138312192_n

Πόσος καιρός πέρασε ρε ‘σεις; Δύο-δυόμισι χρόνια να ήταν από το τελευταίο άρθρο; Η συγκεκριμένη στήλη, μαζί με τη Μουσική Ανταρσία οι πρώτες στήλες του anthem.gr και μάλιστα αυτές με την περισσότερη απήχηση, έπρεπε να κατέβουν. Θυμάμαι ότι ενώ έβλεπα μία ταινία με τον αδερφό μου, ήρθε εκείνο το τηλεφώνημα του Τζανέτου. Ένα τηλεφώνημα το οποίο δε θέλω να θυμάμαι και το περιεχόμενο του οποίου δε χρειάζεται να μάθετε, αλλά ο κοινός παρονομαστής ήταν ότι οι δύο στήλες έπρεπε να αλλάξουν όνομα.

Ήρθε σε μία περίοδο που έγραφα ασταμάτητα κείμενα για τη στήλη και είχα πολλές ιδέες. Εν τέλει τι έπρεπε να κάνω; Να συνεχίσω φουλ ξενερωμένος με άλλο όνομα με την ποιότητα των κειμένων να πέφτει στην πορεία; Ή να σταματήσω τελείως και να επικεντρωθώ σε νέες ιδέες; Αποφάσισα το δεύτερο. Πέρασε ο καιρός και ενώ επικεντρώθηκα σε συνεντεύξεις, Six Songs, Something to Focus On, Movie Corner, Series Corner, το Unstable δε μου έλειψε. Ήρθε η δουλειά, οι δύσκολες εξεταστικές, ο στρατός και εν τέλει το reboot του anthem.gr.

Και διάολε δύο χρόνια μετά επιτέλους την ένιωσα τη γαμωανάγκη! Πρέπει να ξανακράξω, πρέπει να σατιρίσω πάλι, πρέπει πέντε γαμημένα πράγματα εκεί έξω που δεν τα γουστάρω να βγω και να τα πω, γιατί αν δεν το κάνω σε αυτό το σάιτ που τόσο αγαπάω, που αλλού θα το κάνω; Το Unstable ως project ήταν πάντα το αγαπημένο μου “πνευματικό παιδί”, αλλά το Unstable δεν ήταν εγώ, δεν ήταν αυτοί που το διαβάζανε, δεν ήταν το anthem, το Unstable ήταν οι ιδέες που πρέσβευε, η καυστική σάτιρα και το βιτριολικό χιούμορ. Μπορεί να μη γνωρίζω αν θα έχει την ίδια απήχηση όπως τότε, βασικά είμαι σίγουρος πως δε θα την έχει, αλλά ελπίζω κάποιοι να το αγκαλιάσετε ξανά.

Όσον αφορά τη θεματολογία, θα παραμείνει η ίδια, αλλά θα εμπλουτιστεί αρκετά, καθώς εκτός από μουσικά άρθρα, θα σχολιάσουμε κοινωνικές νόρμες, πολιτικές ιδέες και γενικά θα επεκταθούμε σε κάτι γενικότερα σατιρικό. Το πρώτο άρθρο θα είναι το Fuck Censorship που όπως και την προηγούμενη φορά, έτσι και τώρα θα αποτελέσει την πρεμιέρα της στήλης. Αργά και σταθερά, θα ανέβουν όλα τα παλιά άρθρα, δημοσιευμένα και αδημοσίευτα, ενώ ταυτόχρονα θα σκάνε και νέα κείμενα.

Ελπίζω να είστε έτοιμοι, γιατί The Unstable Show begins!