Vlog: Μία ματιά στη ζωή μίας εισηγήτριας yoga!

mrn

Vlog: Η Μαρίνα είναι η εισηγήτρια μας στα μαθήματα yoga στο Fitness Club Kallithea. Έχει υπάρξει μαθήτρια τα τελευταία 11 χρόνια και πρόσφατα ξεκίνησε τις δικές της εισηγήσεις. Έχοντας υπάρξει και ο ίδιος μαθητής της, τον τελευταίο ένα χρόνο, θέλησα να φτιάξω ένα βίντεο που δείχνει την προετοιμασία που λαμβάνει χώρα πριν από κάθε μάθημα.

Το τελευταίο διάστημα, η πίεση από τη δουλειά και η έλλειψη χρόνου δεν μου επέτρεψε να γράψω νέα άρθρα για τη σελίδα. Kάτι που βέβαια θα αλλάξει άμεσα. Η σύντομη ενασχόλησή μου με αυτό το βίντεο μου επέτρεψε να νιώσω ξανά δημιουργικός.

Τον τελευταίο χρόνο η yoga αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας μου. Σκέφτηκα λοιπόν να μοιραστώ το vlog μαζί σας και ίσως και κάποια άλλα μελλοντικά. Θα ήθελα να διαβάσω και κάποια σχόλια σας, γιατί πρόκειται για κάτι καινούριο στο webzine μας.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω πως αν τα vlog συνεχιστούν, θα έχουν χαρακτήρα γενικού ενδιαφέροντος.

Fitness Club Kallithea Facebook Page

Memories: Όλα αυτά που δε θα γίνω…


Marina is our yoga instructor at Fitness Club Kallithea in Athens. She has been a practitioner for 11 years and recently she started her own classes. Having been a student myself for the last year, I was inspired to create a video, that would show the world the preparation that takes place before each lesson.