The Unstable Show: Ώρα να μιλάμε και για μπάσκετ! feat. Basketforum

Unstable Show

Πριν από πολλά χρόνια το Unstable Show σταμάτησε σαν στήλη και δυστυχώς δεν το έχω προσέξει τόσο όσα θα ήθελα από τότε που το επανέφερα. Παρ’ όλα αυτά πάντα ένιωθα ότι μεγάλο μέρος του καυστικού χιούμορ και του κραξίματος της στήλης έβγαινε και στην εκπομπή μας στο Radioalchemy, άρα δεν είχα την ανάγκη να γράψω και να φτιάξω πολλά memes. Ωστόσο πάντα υπάρχουν θέματα είτε μουσικά είτε όχι που ήθελα να τα συζητώ και δε μου κολλούσαν στη στήλη.

Τα κινηματογραφικά τα λέγαμε στην εκπομπή, αλλά ήθελα πολύ να αφιερώσω κάτι περισσότερο στο μπάσκετ και το wrestling που τα αγαπώ πολύ. Οι μπασκετικές μας εκπομπές με τον Τζανέτο και το Σπύρο Χρυσολορά (να τις ψάξετε στο αρχείο εκπομπών) ήταν κοντά σε αυτό που ήθελα να κάνω, αλλά δε με καλύψανε στο 100%. Δύο χρόνια μακριά από το μικρόφωνο, γνωρίζω ποια τι είναι αυτό που θέλω. Εκτός από ραδιόφωνο, θέλω σίγουρα να κάνουμε περισσότερα anthem podcasts, ίσως θεματικά, και θέλω να μιλήσω και για μπάσκετ.

Kobe Bryant

Το basketforum.gr, ένα σάιτ στο οποίο είμαι μέλος τα τελευταία 13 σχεδόν χρόνια μου έδωσε την ευκαιρία αυτή και έτσι το Unstable Show έχει πλέον το δικό του μπασκετικό edition, μια 100% δική μου προσωπική γωνιά που θα μιλάω για όσα με ενδιαφέρουν γύρω από το μπάσκετ. Σαν πρώτο επεισόδιο δε γινόταν να μη μιλήσω για τον Kobe Bryant, τον αγαπημένο μου παίκτη και την ιστορία για το πως τον γνώρισα, πως τον αγάπησα και πως ένιωσα όταν έφυγε από τη ζωή. Προς το παρόν, σας κοινοποιώ το πρώτο επεισόδιο του podcast:

Βρείτε το basketforum εδώ και ακολουθήστε το σε Facebook, Twitter, Youtube και Mixcloud για να ακούσετε και τα επόμενα επεισόδια του Unstable Show και να βρείτε και άλλα ενδιαφέροντα podcasts από τα μέλη της κοινότητας. Ελπίζω σύντομα να τα πούμε όχι μόνο με καινούριο άρθρο, αλλά και με εκπομπές. Μέχρι τότε, stay crazy!