The Unstable Show: Τσιάρτας, Ηλιούπολη και αντιεμβολιαστικές διαδηλώσεις

Unstable Show

Συνήθως μετά από ένα Unstable Show αφήνω να περάσουν 4-5 μήνες, αλλά αυτή η κωλοχώρα είναι πάντα γεμάτη αφορμές να βγάλεις κακία. Ναι, ο τίτλος θυμίζει το Random Thoughts που είναι στήλη του Τζανέτου, αλλά σήμερα είμαστε τραπεζικής λογικής. Τρία σε ένα νοικοκυρεμένα, αφού η επικαιρότητα βρίσκεται σε πολλά μέτωπα. Πάμε λοιπόν χωρίς εισαγωγές!

Πρώτη είδηση λοιπόν και έχουμε Τσιάρτα. Βγαίνει που λες στα σάιτ τη Δευτέρα ότι ο Τσιάρτας λέει μάλλον θα αναλάβει τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ. Ο Βασίλης όμως τα τελευταία χρόνια μόνο για το ποδόσφαιρο δε μιλούσε. Βλέπεις την παρουσία του και βλέπεις ρατσιστικά ξεσπάσματα, ομοφοβικά παραληρήματα και retweets στη Λατινοπούλου. Και αναρωτιέσαι ρε φίλε, υπάρχει χώρος για έναν τύπο με endorsements από χρυσαυγίτες και ακροδεξιούς σε μια ποδοσφαιρική ομάδα; Και όχι την οποιαδήποτε ομάδα. Την προσφυγική ΑΕΚ και δη στους πιτσιρικάδες της.

Τσιάρτας
Ένα εξαιρετικό άρθρο του Θέμη Καίσαρη

Αυτό δηλαδή είναι το όραμα για τους νέους; Όσο ερωτεύσιμο και αν ήταν το αριστερό του Τσιάρτα, δεν έχει καμία θέση σε πάγκο με νέα παιδιά, ανάμεσά τους και ξένοι ποδοσφαιριστές. Τα νέα παιδιά θέλουν όραμα, θέλουν ανοιχτό μυαλό, θέλουν στήριξη και κανένας τύπος σαν αυτόν δε θα τους εμπνεύσει γι’ αυτό. Όταν δε, είσαι και ξένος, σκέψου πως είναι να έχεις προπονητή έναν τύπο που αν δεν κλωτσούσες το τόπι θα σε έλεγε λαθροέποικο. Γιατί είναι γνωστό αυτό φίλοι μου. Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο είναι Έλληνες, γιατί είναι παιχταράδες, αλλά ο ίδιος τύπος που θα σου πει αυτό ψηφίζει κόμματα που κάνουν ότι μπορούν για να τους στερήσουν την υπηκοότητα.

Η Original έβγαλε ανακοίνωση ενάντια στην πρόσληψη και ο Τσιάρτας δήλωσε ότι δε θέλει να διχάσει τον κόσμο και δεν αποδέχεται τη θέση, ενώ 8 στους 10 τον βρίζουν. Ξέρετε ποιοι είναι οι άλλοι 2; Μαντέψτε. Ένα φεστιβάλ ηλίθιων ποστ και τουίτς ξαναστήθηκε στα social με την υπεράσπιση να αναλαμβάνουν χρυσαυγίτες, δεξιοί και νεοδημοκράτες. Γιατί ο νεοδημοκράτης έως γνωστόν βρίζει το φασίστα κλαίγοντας πάνω από το πληκτρολόγιο και πάντα θα ψάξει αφορμή να τον στηρίξει. Μη ντρέπεστε παιδιά. Το ίδιο μαγαζάκι είστε. Δε χρειαζόταν ο Τσιάρτας να εκτεθείτε.

τσιαρτας2

Καμία αριστερή Original δεν έκοψε το δρόμο ενός παιχταρά που δόξασε την ΑΕΚ και την Εθνική Ομάδα. Ο ίδιος τον έκοψε όταν επέλεξε να παραληρεί κατά προσφύγων, ομοφυλόφιλων και άλλων μειονοτήτων. Ούτε έβαλαν στόχο να τον εξαφανίσουν για τα ιδεολογικά του πιστεύω όπως θέλετε να λέτε. Ο ρατσισμός και η ομοφοβία δεν είναι άποψη. Εκτός εάν σας αρέσει ο ρατσισμός να έχει θέση στην κοινωνία μας και στο ποδόσφαιρο. Για προοδευτικοί, σαν πολύ τους υπερασπίζεστε τους ομοφοβικούς και τους ρατσιστές. Παιχταράς με υπέροχες εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ σαν τον Τσιάρτα με πολλή δουλειά μπορείς να γίνεις. Άνθρωπος σαν αυτόν και τους υπερασπιστές του, καταντάς. Καλοχώνευτη.

Δεύτερη είδηση, έχει γίνει ένας χαμός με τον αστυνομικό της Ηλιούπολης που εξέδιδε μία νεαρή κοπέλα. Δε θα εστιάσουμε στο δράμα της κοπέλας και πως της έκαναν τη ζωή πατίνι για να καταθέσει στερώντας της την επικοινωνία με τους δικηγόρους της, υπάρχουν παντού οι ειδήσεις και να πάτε να τις διαβάσετε να καταλάβετε που σκατά ζούμε και τι πέρασε το δύσμοιρο αυτό πλάσμα στα χέρια των αχαρακτήριστων που την βίαζαν και την εξέδιδαν. Να ‘ναι καλά και η σερβιτόρα που τη βοήθησε αφού δραπέτευσε από την κόλαση που ζούσε και η οποία δεν έκανε τα στραβά μάτια όπως θα έκαναν άλλοι.

Παρεμπιπτόντως ξέχασα να πω ότι στ’ αρχίδια μας αν ήταν νεοδημοκράτης ή συριζαίος ο μπάτσος. Όταν ένα κορίτσι περνάει τη φρίκη να βιάζεται από τον πατέρα της και έναν ηλίθιο, έχω γραμμένη την κομματική του ταυτότητα. Anyway η υπόθεση βρώμαγε από χιλιόμετρα μέχρι που είδαμε την είδηση για τη “γκάφα”.

217184349_10218302647629890_4755221004877049111_n

“Γκάφα” λοιπόν έκαναν οι συνάδελφοι του που έκαναν το βίο αβίωτο στην κοπέλα, που της στέρησαν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και επικοινωνία με δικηγόρους, αφού ο κατηγορούμενος πήρε τηλέφωνο και το λαπτοπάκι με τα αποδεικτικά, αλλά και πιθανές ύποπτες επικοινωνίες έκανε φτερά. Ρε Μιχάλη. Ξέρεις ποιος Μιχάλης είσαι. Μεταξύ μας τώρα. Πόσα ακόμα πρέπει να γίνουν για να σηκωθείς και να παραιτηθείς χθες; Πόσες ακόμα “γκάφες” και πόσες ακόμα μαλακίες πρέπει να γίνουν για να αποδεχθείς ότι η σαπίλα έχει φτάσει στο απροχώρητο;

Έφοδοι στον Joker, ξύλο στην οικογένεια Ινδαρέ, αδικαιολόγητο ξύλο στη Νέα Σμύρνη και σε όλη την Ελλάδα, Λιγνάδης αραχτός να καίει στοιχεία, Γεωργιανός έτρωγε ξύλο επειδή ήθελες να του φορτώσεις τον φόνο που έκανε ο Φλάινγκ Μπάμπης, Πικάσο, βασανισμοί του Άρη Παπαζαχαρουδάκη και άλλων αναρχικών, Βασίλης Μάγγος και πολλά ακόμα. Σε άλλες χώρες θα είχες αντέξει ένα-δύο από αυτά πριν παραιτηθείς, αλλά εδώ παριστάνεις ακόμα τον μάγκα και διαλαλείς πόσο καλή Αστυνομία έχουμε και πως όλα γίνονται νόμιμα. Ένα πράγμα δε θα έπρεπε να είναι νόμιμο. Μία ηλίθια κομπανία σαν τη δικιά σου να κυβερνά χώρα. Αφιερωμένο λοιπόν:

Και τέλος. Χθες το απογευματάκι έγιναν συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα από το αντιεμβολιαστικό κίνημα. Δε θα κάτσω να αποδομήσω τους ψεκασμένους, γιατί μου πρόσφεραν πολύ γέλιο. Όχι μόνο για τη γραφικότητα, τα συνθήματα και τις εφόδους στις κάμερες με σταυρούς και σημαίες αλλά για κάτι άλλο. Επί μήνες λοιπόν, τα ΜΜΕ και σάιτ της λίστας Πέτσα απέδιδαν τα πάντα στην αριστερά. Αντιεμβολιαστές ήταν οι αριστεροί και κάποιοι δεξιοί, αντιεμβολιαστές ήταν Αγανακτισμένοι και οπαδοί του Όχι, ψεκασμένοι ήταν ΚΚΕδες και οι συριζαίοι που έκαναν πορείες για να αρρωσταίνει ο κόσμος επίτηδες. Κάπως έτσι κάλυπταν την απόλυτη ανεπάρκεια τους και την παταγώδη αποτυχία τους.

συνταγμα1

Είναι σαν αυτές τις φήμες που βγάζεις στο Γυμνάσιο ότι έχεις γκόμενα και το λες μόνος σου και το πιστεύεις και οι άλλοι κάνουν ότι σε πιστεύουν ενώ σε έχουν κόψει για μαλάκα. Ε αυτό έπαθαν και οι κυβερνώντες με όσα έλεγαν για τα παραπάνω. Γιατί οι χθεσινοί διαδηλωτές δεν ήταν από άλλα κόμματα. Ένα μάτσο ψέκες ψηφοφόροι Καμμένων, Βελόπουλων, Τράγκων, του Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια και της εκκλησίας ήταν. Για τις εγκληματικές ευθύνες της οποίας δεν έχουμε μιλήσει και ναι, στην πανδημία η εκκλησία έκανε περισσότερη ζημιά από 3000 πορείες μαζί. Ξέρω, τσούζει, αποδεχτείτε το ή βάλτε το στον ορθό σας και πάμε παρακάτω.

Σας θυμίζουν κάτι τα παιδιά; Ναι, αυτοί που φαντάζεστε είναι. Το ίδιο τσούρμο ηλίθιων που κατέβηκε να μιλήσει κατά της επιστήμης και περί ψεκασμένων δικαιωμάτων είναι στο 90% του οι ίδιοι που κατέβαιναν για τη Μακεδονία με τη Νέα Δημοκρατία και μη παραχαράσσετε την ιστορία και ως ένα βαθμό και σε γελοιότητες τύπου Παραιτηθείτε, Μένουμε Ευρώπη κτλ. Κυριάκο, Άδωνι, Βορίδη και λοιποί, ο ψεύτης και ο κλέφτης εν προκειμένω τα δύο πρώτα χρόνια χαίρονται. Όταν βάζατε τα τρολ του Διαδικτύου να το παίζουν αντιχρυσαυγίτες, αλλά ταυτόχρονα τους χαϊδεύατε με την ακροδεξιά σας πτέρυγα ήταν καλά; Οι ψηφοφόροι που τους πουλήσατε ψευτοπατρωτισμό πριν κάνετε την κωλοτούμπα είναι οι ίδιοι που σας κατεβάζουν βρισίδια. Όποιος σπέρνει ακροδεξιούς σε διαμαρτυρίες, θερίζει ψέκες και αντιεμβολιαστές.

συνταγμα2

Κόψτε το τροπάρι ότι είστε αντιφασίστες και θέλετε να στερήσετε τα πολιτικά δικαιώματα των χρυσαύγουλων. Για να πάρετε καμία ψήφο τους τα κόβετε. Όταν από το 2011 φωνάζαμε για το φασισμό και το νεοναζισμό, εσείς λέγατε ότι είστε αδερφικά κόμματα και το παίζατε θεωρία των δύο άκρων. Χωνέψτε το. Όσο και να προσπαθήσετε να ταυτίσετε το Όχι ή τους Αγανακτισμένους με τους Χρυσαυγίτες, είναι σαν την ιστορία με τη γκόμενα στο Γυμνάσιο που είπαμε πιο πάνω. Και με πρωτοστάτη τον Άδωνι σήμερα το πρωί πάλι αυτό το παραμύθι ήθελαν να πουλήσουν, αλλά και οι τυφλοί είδαν πλέον μικροί μου γλυκούληδες. Θέλετε να ταυτίσετε τους ψέκες και τους ακροδεξιούς με τους ιδεολογικούς σας αντιπάλους και ο ιδεολογικός αδερφός τους είστε εσείς. Ο αδερφός που ντρέπεστε γι’ αυτόν και δημοσίως τον κράζετε, αλλά θέλετε την ψήφο του για να βγείτε πρόεδρες στο καφενείο.

Οι συγκεκριμένοι που βγήκαν χθες προφανώς σε μεγάλο βαθμό ψήφισαν και ΝΔ εκτός λοιπών ακροδεξιών, αλλά γενικά θεωρώ παντελώς λάθος οποιοδήποτε κόμμα να ασχοληθεί με τις ψήφους τους. Οι συριζαίοι ήδη έχουν βάλει πολλά αυτογκόλ με Πολάκηδες και κλείσιμο ματιών σε αντιεμβολιαστές, αλλά τους έχω ικανούς να βάλουν κι άλλο και να πάνε να πάρουν μερίδα των χθεσινών. Αυτοί όμως γενικά φαίνονται ΒελοπουλοΤζημεροΦαηλοΤραγκοΧρυσαυγίτες. Είναι ντροπή και μόνο να τους θες μαζί σου όπως έκανε ο Μητσοτάκης το 2019. Τέσπα όσον αφορά το χθεσινό και επειδή πάλι βγήκαν τα πλυντήρια, θα πω μόνο μην κουνάτε το δάχτυλο για ιδεολογικά θέματα εκεί που δε σας παίρνει. Μόνοι σας τα λέτε, μόνοι σας χαίρεστε και μετά γίνεστε χειρότερα. Περαστικά σας.

Το σημερινό Unstable Show είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Βασίλη Μάγγου που τέτοιες μέρες πριν από έναν χρόνο μας άφησε. Ένας πραγματικός αγωνιστής και ήρωας που δε θα τιμηθεί από τους γνωστούς τυμβωρύχους που κυβερνούν, γιατί δεν άνηκε σε εκείνους. Δυστυχώς αυτοί που ξυλοκόπησαν τον Βασίλη και τον οδήγησαν στο θάνατο βρίσκονται ακόμα ελεύθεροι και δε θα λογοδοτήσουν ποτέ σε αντίθεση με άλλους. Τα λέμε την επόμενη φορά.