The Unstable Show: Πως κάνεις μια ένατη σεζόν ενδιαφέρουσα;

Unstable Show

To anthem.gr ήταν, είναι και θα είναι το διαδικτυακό μου σπίτι, αν και πλέον είναι το σπίτι που δε θα πάω τόσο συχνά να μείνω. Δε φταίει αυτό βέβαια, εγώ έχω υποχρεώσεις εκτός αυτού. Ωστόσο είμαστε εδώ οχτώ χρόνια (δεν ανεβάσαμε και τίποτα να γιορτάσουμε) και αποφασίσαμε φέτος αν μπορέσουμε να δώσουμε παραπάνω content.

Σήμερα λοιπόν το Unstable Show κηρύσσει την έναρξη της νέας σεζόν στο anthem.gr και σας ενημερώνει για τα πλάνα μας. Το κείμενο αυτό μπορεί να μείνει και για γλέντι αν δεν τηρήσω τίποτα, αλλά μπορεί και να είναι η πρώτη φορά που θα υποσχεθώ πράγματα και θα γίνουν.

Unstable Show

Στο τελευταίο Unstable Show του 2021 είχα βάλει στόχο. Το Unstable Show να βγαίνει κάθε δίμηνο. Πρακτικά με αυτό το άρθρο, έχουμε πέντε τους πρώτους οχτώ μήνες. Το ένα βέβαια είναι για την εκπομπή, το άλλο είναι τούτο με τους στόχους, ένα wrestling αφιέρωμα και δύο αποχαιρετισμοί. Κάποια βγήκαν κοντά μεταξύ τους και έγιναν μεγάλα διαλείμματα. Δεν έβαλα τόσα αστεία ή memes που ήθελα.

Αυτή είναι μια πρώτη ανάγνωση. Ωστόσο έχουμε μια αλλαγή στη στήλη. Πιο προσωπική, με κείμενα διαφορετικού ύφους. Το ήθελα αυτό, αλλά σίγουρα θα βάλουμε κι άλλα πράγματα. Θα ανοιχτώ και σε άλλα μουσικά θέματα και σίγουρα θέλω να μιλήσω για πράγματα που αγαπώ. Ίσως να έχουμε ξανά κράξιμο και αστεία όπως παλιά. Πιστεύω ότι το Unstable Show βρήκε ένα ρυθμό. We will see how that goes.

Ranking, Six Songs

Απογοήτευσις. Στόχος ήταν το μήνα που δεν είχε Unstable Show, να είχαμε άρθρο στις άλλες στήλες. Αποτυχία. Το καλό είναι ότι μάζεψα ιδέες και οι στήλες ίσως αποκτήσουν συμμετοχή guest αρθρογράφων που θα κάνουμε μαζί επιλογές. Σίγουρα μέχρι το τέλος της χρονιάς θα βγει επιτέλους το Part 2 για τα Bond Songs που καθυστέρησε πάρα πολύ. Μετά υπάρχουν φοβερές ιδέες για Six Songs, αλλά θέλω να γίνει στα πρότυπα του FIFA. Δηλαδή σπασμένα αφιερώματα στα δύο ή στα τρία αλλά με άρθρο κάθε μήνα!

Επίσης θα επιστρέψει και το Albums edition και θα προτείνουμε κι άλλους δίσκους κυρίως ελληνικών συγκροτημάτων. Για το Ranking τι να πω… Πρέπει να ανανεωθεί το άρθρο του Fitzek και μετά να πιάσω τις νέες ιδέες. Στο Ranking πέραν από ταινίες θα χώσουμε και δισκογραφίες συγκροτημάτων με τα άλμπουμ από το χειρότερο στο καλύτερο. Θέλω άπειρο καιρό να το κάνω. Ίσως και εδώ σπάσουν αφιερώματα σε μικρότερα.

Και κάτι άλλο για το Ranking. Επειδή το άρθρο-αφιέρωμα στον CM Punk άρεσε σε πολύ κόσμο, πλέον στο τέλος της χρονιάς θα γράψω ένα μεγάλο αφιέρωμα όπου θα γίνει ανάλυση των 30 καλύτερων αγώνων wrestling για το 2022!

Συνεντεύξεις, Reviews και ενδεχόμενη επιστροφή των Playlists

Το κομμάτι Συνεντεύξεις το έχω αφήσει λίγο και δεν το κυνηγάω. Θα έρθει σίγουρα πολύ δυνατή συνεντευξάρα με Proletkult Radio το Σεπτέμβρη και ίσως κάτι ακόμα! Από εκεί και μετά έχω επαφές και για άλλες συνεντεύξεις, αλλά κοιτάω πολύ την εκδοχή να κάνουμε με τα συγκροτήματα κάτι διαφορετικό. Να γράψουμε δηλαδή περισσότερα podcasts και ηχητικές συνεντεύξεις που θα μπορείτε να απολαύσετε με εκτενείς συζητήσεις για τη μουσική και όχι μόνο. Δεν ξέρω αν θα γίνει, αλλά είναι κάτι που θέλω καιρό και έχω τον εξοπλισμό πλέον να το κάνω μαζί με τους υπόλοιπους.

Για τα Reviews. Το Something to Focus On έχει μείνει πίσω. Δε με καλύπτει καθόλου να κάνω review δίσκους και ταινίες ή σειρές πλέον. Για αυτά τα θέματα θα αναπτύσσω σκέψεις στο Unstable Show. Είμαι σε επικοινωνία με μια φίλη, η οποία ήδη μου έχει δώσει ένα review και θα ανέβει στη στήλη όταν λυθούν κάποια τελευταία θέματα. Επίσης με την ίδια έχουμε συζητήσει και την πιθανότητα να μας δώσει Playlists για να αναστήσουμε και αυτήν την κατηγορία με νέες προτάσεις.

Κάπου εδώ να πω ότι αν κάποιος θέλει να μπει σε κάποιο concept στις υπάρχουσες στήλες μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο Facebook ή στα προσωπικά μας προφίλ.

Τα Corners και το Friday Night Specials

Όπως προείπα, προσωπικά με τα Movie και Series Corner δε θα ξανασχοληθώ πέραν κάποιου συνεργατικού άρθρου αν θελήσει και κάποιος άλλος να γράψουμε κοινό review όπως κάναμε στο δεύτερο Fantastic Beasts παρέα με τον Τζανέτο. Στο Book Corner θα ανέβουν σίγουρα τα αφιερώματα στα νέα τεύχη του Λανφέστ του Τρόυ ως μέρος της συνεργασίας μου με τη Λέσχη Φίλων Κόμικς, ωστόσο δεν ξέρω αν θα παίξει εκεί κάτι άλλο. Εννοείται ότι αν θέλει κάποιος να μπει σε αυτά τα concepts και να γίνει μέλος της ομάδας όπως ο Γρηγόρης Ασημίνης, είμαι 100% υπέρ.

Τέλος πρέπει να σας πω ότι κάνω μια προσπάθεια να πείσω τους υπόλοιπους να αναβιώσουμε το Friday Night Specials. Για να γίνει ωστόσο αυτό θα πρέπει η στήλη να επιστρέψει στο παλιό της φορμάτ, δηλαδή να γίνεται συνεργασία δύο ή τριών ανθρώπων, να αποστέλλεται κείμενο και εικόνες σε κάποιον επιμελητή που θα κάνει όλη τη δουλειά επί του άρθρου. Ο επιμελητής παλιότερα ρόλαρε, ήταν κυρίως ο Πέτρος, ωστόσο τώρα πρέπει να βρεθεί κάποιος και δεν αποκλείω να έχουμε συμμετοχή-έκπληξη. Αν κλειδώσει, θα έχουμε επιστροφή, αλλιώς όχι.

Anthems Radio Show

Το πράγμα που τρέχει ρολόι εδώ μέσα είναι το Anthems Radio Show. Με εσάς παρέα κάθε Τετάρτη από τις 8 έως τις 10 το βράδυ σας κρατάμε παρέα από τη συχνότητα του radioalchemy.net παρέα με τον Τζανέτο Καβαλιώτη και τον Γιώργο Παπάζογλου. Τέλη Ιουλίου σας αποχαιρετήσαμε για καλοκαίρι, ωστόσο για λόγους προσωπικής ξεκούρασης, σας λέω από τώρα ότι το Anthems δε θα γυρίσει το Σεπτέμβριο. Αντιθέτως θα δώσουμε ραντεβού για το μήνα Οκτώβρη, αλλά δεν αποκλείω μέχρι τότε να δούμε ένα “ορεκτικό”. Ειλικρινά σας ευχαριστώ και πάλι για τη στήριξη σας στην εκπομπή και ελπίζω φέτος να είμαστε ακόμα περισσότεροι, ακόμα καλύτεροι.

Να πω εννοείται ότι το στυλ της εκπομπής δε θα αλλάξει καθόλου σε σχέση με πέρυσι. Δε θα φέρουμε τόσο guests για συνεντεύξεις, θα συνεχίσουμε με την ίδια λογική, δηλαδή κυρίως φίλοι μας αλλά τα περισσότερα επεισόδια θα είναι με τη σταθερή τριάδα να τρολάρει την επικαιρότητα και όχι μόνο!

Τα Podcasts που συμμετέχω

Είχα πει στο περιβόητο περσινό Unstable Show ότι είχα μια φοβερή ιδέα για το Anthem.gr Podcast. Υπάρχουν συζητήσεις, αλλά πρέπει να δω με ποια μορφή θα επιτευχθεί συνεργασία. Επίσης έχω απογοητευτεί που ενώ βρέθηκε τρόπος να βγάλουμε επεισόδια εξ αποστάσεως και μάλιστα βγήκε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα παρέα με τον Τζανέτο και τον Ανδρέα Γαλιατσάτο, τελικά το αφήσαμε μετά το Μάρτιο και για τρεις μήνες εξαφανιστήκαμε. Όπως είπα και συνεντεύξεις-συζητήσεις με μπάντες θα έρθουν και θα αναπτύξουμε το podcast με πολλαπλούς τρόπους. Διάθεση για συνεργασία με την ομάδα υπάρχει και ελπίζω ότι του χρόνου θα γεμίσουμε με νέα επεισόδια σε σταθερή βάση. Και με τη συμμετοχή του Γιώργου Παπάζογλου και με τον σταθερό συνεργάτη μας Ανδρέα Γαλιατσάτο.

Με το Μιχάλη Κρατημένο θα συνεχίσουμε το SHN Pod που σας φέρνει σταθερά όλα τα νέα της ποπ κουλτούρας όπως και το Spoiler Talk που ηχογραφούμε μετά από ταινίες που περιμένουμε εναγωνίως. Μπορείτε να μας διαβάζετε στο superheronews.gr όπου ίσως φέτος υπάρξουν 1-2 νέα editorials δια χειρός μου και να μας ακούτε σε όλες τις πλατφόρμες για podcasts.

Τέλος το μπασκετικό Unstable Show για το basketforum.gr έχει περάσει σε μια φάση καλοκαιρινής αγρανάπαυσης αν και κράτησε το ρυθμό του για ένα επεισόδιο κάθε ένα με ενάμιση μήνα. Η αλήθεια είναι ότι αναζητώ ένα μόνιμο συμπαρουσιαστή, να βρω μερικούς guests και αρκετά νέα θέματα και τώρα κάπως βρίσκομαι σε μια φάση που δεν πολυγράφω για αθλητικά, ακόμα και στο ίδιο το φόρουμ έχω ελαττώσει την παρουσία μου. Πιστεύω θα βρεθεί και εκεί φως, σίγουρα κάποια previews της νέας σεζόν θα γίνουν.

Σύνοψη

Είναι βασικός κανόνας ότι αν διαβάσετε εδώ δέκα πράγματα, το anthem μπορεί να πραγματοποιήσει τα δύο. Στόχος μου θα παραμείνουν πάντα τα δέκα. Ωστόσο δεν υπάρχει χρόνος από κανέναν και ήδη είδατε πόση δουλειά μαζεύτηκε. Σίγουρα αναζητούμε νέους συνεργάτες για κείμενα και ιδανικά θα ήθελα και κάποιον να χειρίζεται τα social media μας και να δίνει καθημερινό υλικό. Ωστόσο ουρανοκατέβατος κανείς δεν έρχεται και δεν είναι όλα τζάμπα στη ζωή, ούτε γίνονται από χόμπι όπως κάνουμε εμείς όλα τα παραπάνω. Υπομονή και πίστη. Τα λέμε σε κάποιο επόμενο Unstable Show. Stay Crazy ρε.