Μουσική Σ. #10 (feat. George): Που είναι το Unstable Madness;

Προσοχή: Οι απόψεις στο παρόν άρθρο είναι αποκλειστικά δικές μου και σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν τις απόψεις των υπολοίπων συντακτών του anthem.gr!

Δεκέμβριος του 2014: Στη διάρκεια του πρώτου Anthem Festival, μιλήσαμε με τον Νικόλα και τον Γιώργο για τις νέες στήλες που θα είχε το anthem. Ο Νικόλας μας ενημέρωσε σχετικά με τη νέα του σατιρική στήλη Unstable Madness, η οποία θα κυκλοφορούσε σύντομα. Μάρτιος 2015: Δεν υπάρχει ούτε δείγμα του Unstable Madness στα ίντερνετς. Μας το έταξαν! Που είναι;

Πίσω από αυτή τη μεγάλη πλεκτάνη κρύβεται ένας μέγας σκευωρός, ένα σατανικός νους που υφαίνει τα δίχτυα του γελώντας, ένας νέος Joe Carrol ο οποίος κάνει πλύση εγκεφάλου στις μάζες μέσω του ανωτέρου νοητικού του επιπέδου. Κι εμείς, αν και βλέπουμε ότι δεν πρόκειται να αποκτήσουμε το Unstable Madness, τον απαγορευμένο καρπό, το άγιο δισκοπότηρο, καθόμαστε και το περιμένουμε σαν χάνοι. Ανήμποροι να αντιδράσουμε, παρακαλούμε για μία δόση Τρέλας, κάνοντας καθημερινά refresh και πρήζοντας τους συντάκτες, ρωτώντας τους για το πότε θα βγει η νέα στήλη, που πάλιωσε πριν καν κυκλοφορήσει.

Enough is enough already! Madness ακούμε, αλλά Madness δε βλέπουμε! Δε θα παραμείνουμε υποχείρια του θηρίου! Εγώ κι ο δόκτωρ Γιώργος θα προσπαθήσουμε να αποκαλύψουμε την καλοστημένη του απάτη, δίνοντας τέλος στις φημολογίες μια και καλή!

Λε Με: Γιατί πιστεύεις ότι το κάνει αυτό; Τι θέλει να κερδίσει;

Λε Ζεό: Πιστεύω έχουμε να κάνουμε με μια περίπτωση Τιζεριού (credits to Sonata Antartika). Όπως φαίνεται ο σατανικός αυτός νους μας έχει βάλει στο friendzone του Unstable Madness. Μας κουνάει το μαντήλι μπροστά στη μούρη και μας υπόσχεται τάχα μου ότι θα το βγάλει αλλά στο τέλος μένουμε πάντα με το πουλί στο χέρι.

Λε Με:  Δηλαδή θεωρείς πώς όλη αυτή απάτη έχει στηθεί για να ικανοποιούμε το εγώ του;

Λε Ζεό:  Είναι ένας σύγχρονος νάρκισσος. Αρέσκεται στο να βασανίζει τα πλήθη μέσω της αναμονής του Unstable Madness, για να το παίζει ιστορία. Στην ουσία είναι μια ντίβα!

Λε Με: Εγώ θεωρώ ότι είναι ένα κόλπο για να μας οδηγήσει στο δρόμο τους Εωσφόρου! Νομίζω ότι έχει κάνει τατουάζ μια ανάποδη πεντάλφα στο στήθος, συν ότι κάποιος κάποτε τον είχε φωνάξει Μέγα Αρχιερέα Νοσφεράτου!

Λε Ζεό: Πρόσφατα άκουσα πως διατηρεί στενές επαφές με γνωστό μουσικό της μπλακ μέτσολ από την Νορβηγία, τον οποίο δεν μπορώ να κατονομάσω. Οι φήμες λένε πως έβαζε φωτιά σε εκκλησίες και πως προμήθευε τον μουσικάντη με προσκοπικούς κόμπους!

Λε Με: Που χρησιμοποιεί τους προσκοπικούς κόμπους;

Λε Ζεό: Αν και φοβάμαι για τη σωματική μου ακεραιότητα θα σου πω! Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζζζζζζζζζζγκκεαξιογνοανονεεα;ιξ-τη3

(Αυτό ήταν και το τελευταίο μήνυμα που έλαβα από τον Γιώργο).

nickolas

Πραγματικά όμως όλη η υπόθεση μου προκαλεί κατάθλιψη. Ανεβάζω κάθε εβδομάδα το κράξιμο μου στο anthem και νομίζουν όλοι ότι εγώ είμαι ο κακός τους site. Ντάξει ντάξει όντως είμαι κακός, το παραδέχομαι! Αλλά όοοοοοοοχι καριολάκι! Δεν είμαι ο μόνος! Αν δε βγει το Madness θα ξεχυθούμε στους δρόμους! Θα φωνάξουμε και θα το απαιτήσουμε!

Υ.Γ.1.: “Τζανέτο έγινες mainstream κι εσύ! Έγραψες για Eurovision και Madonna!”, “Πάρε πίσω τις μαλακίες που έγραψες για το μπουζούκι!”, “Ζήτω το Κθούλου!”. Αυτά ήταν μόνο τρία από τα σχόλια αυτή τη βδομάδα στο facebook! Αθάνατο ελληνικό ίντερνετς…

Υ.Γ.2: Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το απόρρητο μυστικό meeting από τα headquearters του anthem.gr (Σερμπετόσπιτο) και είχε τραβηχθεί πριν ανακαλύψουμε το αληθινό πρόσωπο του θηρίου!

10689733_10203690111047789_4767753088781070912_n