Εναλλακτικές βραδιές στην Αθήνα #3: Iron Maiden Party @ Rainbow Rock Bar

rainbow

Ένα από τα αγαπημένα μου στέκια, το Rainbow Rock Bar, έκλεισε το προηγούμενο Σάββατο πέντε χρόνια συνεχούς συμμετοχής στα μουσικά δρώμενα. Τα πέντε αυτά όμορφα χρόνια, γιορτάστηκαν με ένα party που έγινε το Σάββατο 7 Νοεμβρίου. Εμείς βρεθήκαμε στο Iron Maiden party (6/11) και γιορτάσαμε τα γενέθλια του Rainbow μια μέρα νωρίτερα!

Το αφιέρωμα ξεκίνησε από νωρίς, κι οι απανταχού Μεϊντενάκιδες είχαν γεμίσει το μαγαζί. Το καθιερωμένο Maiden party γίνεται στο μαγαζί συχνά πυκνά, καθώς όλοι μας αγαπάμε το συγκεκριμένο συγκρότημα, ενώ το γλέντι κρατάει ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ακούσαμε όλα τα αγαπημένα τραγούδια από την πορεία των Iron Maiden. Αρχικά ο Geo Kar, μας ζέστανε με ποιοτικά τραγούδια τραγούδια του σχήματος, τα οποία σήκωναν ασταμάτητο headbaning και τραγούδι. Όλα κύλησαν όμορφα κι ο κόσμος έδειχνε να το απολαμβάνει!

 

rainbow 2

Κάπως έτσι φτάσαμε 2 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα και από τα decks έπαιξε το “2 Minutes To Midnight”. Πλέον ο κόσμος είχε ζεσταθεί κι ήταν έτοιμος για όλα, καθώς θα ακολουθούσε το βαρύ πυροβολικό! Κι όντως έτσι έγινε!

“Afraid To Shoot Strangers”, “Only The Good Die Young”, “The Loneliness Of The Long Distance Runner”, “Caught Somewhere In Time”, “Wasted Years”, “Hallowed Be Thy Name”, “Rainmaker”, “Fear Of The Dark” και “The Clansman” είναι μόνο λίγα από τα τραγούδια που περιελάμβανε το δυνατό dj set και που τραγουδήσαμε όλοι μαζί με μία φωνή! Για άλλη μία φορά αποδείχθηκε ότι η μουσική των Iron Maiden ενώνει τον κόσμο! Μπορούσες να διακρίνεις παντού χαμόγελα!

Τελικά οι Παρασκευές στο Rainbow κυλούν πάντοτε πολύ όμορφα! Συνήθως θα πετύχετε το αγαπημένο “Back To 80s Heavy Metal Party” ή το μουσικό αφιέρωμα “Geo Metal Rules”!

Εμείς, ως anthem.gr, δεν ξεχνάμε ότι το Rainbow μας αγκάλιασε και φιλοξένησε το “Anthem Festival”, αν και το webzine μας ήταν καινούριο. Θέλουμε λοιπόν να ευχηθούμε στο Rainbow, σε όλους όσους εργάζονται εκεί και σε όσους αγαπούν τη μαγαζάρα χρόνια πολλά. Εύχομαι το αγαπημένο μας ροκάδικο να συνεχίσει να μας ψυχαγωγεί και να παίζει ενεργό ρόλο στα μουσικά δρώμενα για πολλά χρόνια!