The new year report

2016-Happy-New-Year-eCard-6

Αρχικά καλή χρονιά σε όλους! Μακάρι το νέο έτος να φέρει πολλά χαμόγελα και να διώξει μακριά την υπέρμετρη δυστυχία που έχει προκαλέσει ο ανθρώπινος εγωισμός!

Το 2015 έληξε με τον πιο λυπηρό τρόπο για τους λάτρεις της ροκ, καθώς έσβησε ο μεγάλος αστέρας Lemmy Killmister. Το υλικό που έχει αφήσει πίσω του ο άνθρωπος αυτός είναι τεράστιο και σίγουρα θα μείνει στις ένδοξες σελίδες της ιστορίας της σκηνής.

Για εμάς το 2015 ήταν σχετικά όμορφο. Δημιουργήσαμε νέες συνεργασίες (Reflections), συνομιλήσαμε και πήραμε συνεντεύξεις από αξιόλογους ανθρώπους και συγκροτήματα και συνεχίσαμε με την ίδια αγάπη να προωθούμε τη σκηνή μας. Ίσως η σημαντικότερη αλλαγή που είδαμε το 2015 ήταν η απόφαση να “ανοίξουμε την πόρτα” στους ανθρώπους του ευρύτερου καλλιτεχνικού χώρου, πέρα από τη μουσική. Ξεκινήσαμε με τη λογοτεχνία και σύντομα έρχονται κι άλλες νέες συνεντεύξεις καλλιτεχνών.

Στόχος μας παραμένει η προώθηση του underground χώρου!

Για το 2016 έχουμε πολλά ενδιαφέροντα σχέδια! Πολλές συνεντεύξεις, αγαπημένες στήλες και φυσικά περισσότερα reviews!

Πολύ κοντά μας βρίσκεται και το Anthem Festival (ACT 2), όπου στις 7 Φλεβάρη θα παρακολουθήσουμε πέντε από τις πιο αξιόλογες μπάντες του χώρου. Μπορείτε να διαβάσετε τις λεπτομέρειες πατώντας εδώ!

Πριν το φεστιβάλ θα μας βρείτε στις 15 Ιανουαρίου στο Rockstreet της Νίκαιας, σε μία γιορτή αφιερωμένη στο Ελληνικό Metal. Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο Πάνος Βάββας μαζί με τον καλό μας φίλο Πάνο Πρέντζα και αναμένεται να γίνει χαμός! Παρακάτω σας επισυνάπτουμε τη σχετική εκδήλωση στο facebook, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Πάνος Π. πριν λίγο καιρό. Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας!

(https://www.facebook.com/events/1663386287261489/)

2016 ευχές για μία υπέροχη χρονιά!