Friday Night Specials: Δώστε κουπόνια στον λαό!

FNSΚουπονι000

Είναι αρκετές οι φορές που θες να γράψεις ένα άρθρο και ψάχνεις για ώρα το θέμα. Και οκ. Αν είναι πρώτο άρθρο της χρονιάς το κλέβεις λίγο και γράφεις κάτι σαν το προηγούμενο. Τώρα που μπήκε για τα καλά το 2023 τι γράφεις; Ε κοίτα να δεις που έρχονται μόνα τους τα θέματα.

Καταξοδεύτηκες πάλι

Πλέον το mail μου είναι μια παιδική χαρά διαφημίσεων και πρόμο. Σας κάτι τέτοιο το αντιμετωπίζω κι εγώ όταν μπαίνω να δω τι καινούργιο μού έχουν στείλει. Ε τώρα ήταν κουπόνι. Ξέρετε, τα κουπόνια έχουν την πλάκα τους. Παιρνούν από διάφορες εποχές. Είναι αρχικά το στάδιο που στην πέφτει η εταιρεία δίνοντας σου μια καλή έκπτωση. Μετά είναι που σε παίζει λίγο. Σου λέει θα σου δώσω 10 ευρώ αν ξοδέψεις 40. Ώσπου πας στο τελικό στάδιο, κατά το οποίο γίνεται κάτι ανάλογο με αυτό που έπαθα εγώ. Δηλαδή, σου στέλνει μια μέρα κουπόνι το Skroutz αξίας 10 ευρώ, για μια αγορά από 250 ευρώ και πάνω!!

FNSΚουπονι001

Αν δεν απαντάω στα μηνύματά σας φίλοι μου, να ξέρετε ότι ψάχνω που θα πρωτοξοδέψω αυτό το κουπόνι. Γιατί μπορεί εκπτώσεις να μην γινόνται στα κείμενά μας, αλλά να μην εκμεταλλευτούμε τέτοια εκπτωσάρα που προέκυψε;;;

Χαρίζει και στιγμές γέλιου το Survivor All Star

Εδώ, σε αυτή την στήλη, ήταν πριν ένα μήνα που σας έλεγα τις αναμνήσεις από τα παλιά τα ορθόδοξα Survivor. Ε λοιπόν ήρθε το All Star για να έχουμε εκπρόσωπο της χριστιανοσύνης και της ορθοδοξίας. Γιατί μπορεί το συγκεκριμένο ριάλιτι να μην βλέπεται, αλλά το twitter δίνει πόνο. Αφορμή για μπόλικο υλικό ο Άγιος Στυλιανός ο Χανταμπάκιος.

FNSΚουπονι002

Σχολίασε μάλιστα τα γεγονότα των ημερών, με τον δικό του τρόπο

FNSΚουπονι003

FNSΚουπονι004

Βέβαια, δεν έλειψαν και τα περιστατικά όπως αυτό του Ηλία Γκότση να προσπαθεί να σβήσει μια φωτιά πετώντας μέσα ξύλα. Οκ, συμβαίνουν κι αυτά.

Το οποίο συμβάν ξύπνησε κι άλλα θέματα μέσα μου…

FNSΚουπονι006

Το θέλω και το τρας μου

Μέσα στο κλίμα των ριάλιτι εκπομπών, ενώ παράλληλα γράφω ένα σχετικό άρθρο, να εξομολογηθώ ένα guilty pleasure μου. Έχω την κάφρικη συνήθεια να ανακαλύπτω μαζί με την αδερφή μου ριάλιτι, τα οποία ρε παιδί μου δεν τα λες και τόσο τρομερής ποιότητας. Ο λόγος προφανώς που τα βλέπουμε είναι το γέλιο που μπορεί να προκύψει από τέτοιες εκπομπές. Τελευταία ανακάλυψη είναι το Milf Manor.

Ακούστε ιδέα! Σε μια βίλα στο Μεξικό, 8 ζευγάρια καλούνται να μείνουν και να φλερτάρουν μεταξύ τους. Το θέμα είναι ότι δεν είναι απλά ζευγάρια. Πρόκειται για 8 μάνες και τους γιους τους. Οπότε μπορείτε να καταλάβετε τι γίνεται όταν μια μάνα αποφασίζει να φλερτάρει τον γιο μιας άλλης μπροστά στα μάτια της ή το αντίστροφο. Κανονικό τρας ριάλιτι. Όμως, ας μην ξεγελάω τον εαυτό μου. Ένα πράγμα σκέφτηκα βλέποντας την συγκεκριμένη εκπομπή…

FNSΚουπονι007

Άντε πάλι κράξιμο για The Last of Us

Είναι λίγο ένα επαναλαμβανόμενο αστείο το κράξιμο που πέφτει για το παιχνίδι και τώρα για την σειρά του The Last of Us. Η σειρά βρίσκεται στο 3ο της επεισόδιο, με τεράστια επιτυχία από άποψη τηλεθέασης. Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Είναι από τις σειρές που σίγουρα θα υπάρξει άρθρο γι’αυτή στον μέλλον, όταν ολοκληρωθεί. Προς το παρόν, να πω μόνο ότι απλά δείτε την όσοι δεν το κάνετε ήδη. Είτε είστε φίλοι των παιχνιδιών, είτε όχι. Το θέμα που με τρώει να σχολιάσω είναι άλλο και όποιος θέλει να αποφύγει σπόιλερ, ας προσπεράσει αυτό το κομμάτι. Αν και δεν είναι τόσο τεράστιο το σπόιλερ που θα γίνει.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Στο 3ο επεισόδιο, η σειρά φεύγει για μεγάλο κομμάτι της από το πρωταγωνιστικό δίδυμο και πάει στο δίδυμο δύο άλλων χαρακτήρων, του Bill και του Frank. Μέσα από την δική τους ζωή βλέπουμε πως πέρασαν τα χρόνια στον κόσμο της σειράς. Το στοιχείο, όμως, που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων είναι ότι αυτά τα δύο άτομα είναι γκέι ζευγάρι. Βέβαια να πω ότι παρακολουθούμε μία από τις πιο όμορφα δοσμένες ρομαντικές ιστορίες που υπάρχουν. Αλλά κοιτάξτε τι θα γίνει τώρα. Επειδή πραγματικά βαριέμαι να κάτσω να κράζω ομοφοβικά δίποδα, θα το πάρουμε λίγο αλλιώς.

FNSΚουπονι008

Έστω ότι υπάρχει μια άτζεντα, όπως την λένε, όπου προσπαθούν να προωθήσουν την ομοφυλοφιλία και γενικώς την LGBTQ+ κοινότητα. Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα; Να το διατυπώσω λίγο αλλιώς για να καταλάβετε τι εννοώ; Όταν ταυτόχρονα υπάρχουν χιλιάδες σειρές, ταινίες και εκπομπές (καθόλου τυχαία δεν ανέφερα προηγουμένως το Milf Manor) που προωθούν τα στρέιτ άτομα και οτιδήποτε αρέσει σεξουαλικά στον άντρα (σπανίως και στην γυναίκα), γιατί μας πειράζει αν μία σειρά προωθεί κάτι που αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι της κοινωνίας μας που υπάρχει κανονικά ανάμεσά μας; Χρειάζεται να δώσω απάντηση; Νομίζω πως όχι… Οπότε απευθυνόμενος σε αυτούς που έχουν μυαλό στο κεφάλι τους και φως αντί για σκοτάδι μέσα τους, δείτε ό,τι τραβάει η ψυχή σας και αφήστε τούς σκατόψυχους να κλαψουρίζουν στα πληκτρολόγια, ψάχνοντας δικαιολογίες για να κρύψουν τον ρατσισμό τους.

Αρκετά δεν συγχυστήκαμε;

Νομίζω ναι. Γι’αυτόν τον λόγο είναι απαραίτητη η ύπαρξη της μουσικής με μια τυχαία (ή και όχι για όσους ξέρουν) επιλογή. Τα λέμε στο επόμενο!!