“Anthems Show”: Γνωρίστε τους πρώτους καλεσμένους της εκπομπής μας!

Πριν από λίγες εβδομάδες ξεκίνησε η εκπομπή μας “Anthems” . Η εκπομπή μας παρουσιάζεται κάθε Τρίτη 7-9 μμ στο σταθμό, ενώ ήδη έχουν περάσει και δύο έκτακτες εκπομπές.

Δεν επιλέξαμε τυχαία να γίνει το ραδιοφωνικό μας ντεμπούτο στις 31 Μαΐου. Επιλέξαμε την τελευταία ημέρα της άνοιξης γιατί θέλαμε να περάσουμε το μήνυμα της μετάβασης σε κάτι καινούριο!

Η εκπομπή διατηρεί το χαρακτήρα του anthem.gr, ενώ θα μπορείτε να ακούτε μουσικές από κάθε γωνιά του πλανήτη, δίχως να μας περιορίζουν “δεσμά”, σχετικά με τα είδη που επιλέγουμε.

Στην τέταρτη και την πέμπτη εκπομπή μας, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε δύο εκλεκτούς καλεσμένους. Ο πρώτος ήταν ο Γιώργος Σαφελάς:

2

Ο Γιώργος είναι ο εμπνευστής των Reflections, τα οποία το anthem υποστηρίζει διαρκώς από τον Νοέμβριο του 2015. Παράλληλα όμως σημαντικότατο ρόλο για την λειτουργία του site έχει παίξει  και η αρωγή των Reflectios, με τα οποία συνεργαζόμαστε για το Anthem Festival στο Death Disco. Ο Γιώργος έκανε τον απολογισμό αυτής της σεζόν, μίλησε για τα κορυφαία events που παρακολουθήσαμε, τη νέα του στήλη στο anthem.gr “Azrael Overtones” και φυσικά  για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για τα Reflections. Ακούστε τη συνέντευξη του πατώντας εδώ.

Ο δεύτερος καλεσμένος ήταν ο συγγραφέας-αφηγητής, Ανδρέας Μιχαηλίδης:

a

Ο Ανδρέας πρόσφατα κυκλοφόρησε τη νέα του συγγραφική δουλειά “Το Αμόνι Που Τραγουδά”. Μιλήσαμε για τα comics του, την συμμετοχή στα Comic-Con της Ελλάδας και την Μάλτας, το νέο του βιβλίο και μας αφηγήθηκε με το χαρακτηριστικό του ύφος την ιστορία “Τα Δύο Σπαθιά”. Ακούστε τη συνέντευξή του εδώ.

Μπορείτε να ακούσετε ζωντανά την εκπομπή μας κάθε Τρίτη 7-9 μμ. Για τυχόν έκτακτες εκπομπές μπορείτε να ενημερωθείτε από τη σελίδας μας στο facebook “anthem.gr – Ανεξάρτητο Underground Webzine