Random Thoughts #5: Τεχνητή Νοημοσύνη, Μποφίλιου στο Λεωφορείο και Μέση Γη

1.Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε πως βρέθηκε νερό και πιθανότατα ζωή στον Ωκεανό της Ευρώπης, τον δορυφόρο του Δία. Σε άλλα νέα, οι επιστήμονες ακόμη αναζητούν ίχνη ζωής στο μυαλό του μέσου Έλληνα ψηφοφόρου.

2.Μπήκε Χειμώνας για τα καλά, ΦΑΤΕ!

3.Οι νέες τάσεις της μόδας επιβάλλουν playlists και τραγούδια δημιουργημένα από τεχνητή νοημοσύνη. Πραγματικά τι στον διάολο είναι αυτό το πράγμα; Λες και μας τελείωσαν οι μουσικοί και είπαμε: “Δε βαριέσαι θα βάλω το ρομπότ να παίξει”.

4.

5.Daddy’s Car:Πιο κρίπυ κι από τραγούδι του Πανταζή παιγμένο ανάποδα.

6.Μπες στο βανάκι του μπαμπά!

i-got-candy-get-in-the-pedobear-van

7.Εν τω μεταξύ ακούγοντας το outro πέθανα λίγο μέσα μου. Μετά βέβαια θυμήθηκα πως είμαι χρόνια νεκρός. Thanks artificial inteligence!

tumblr_odf34hxb901u7d6auo1_500

8.Τα ‘χαμε που λες όλα, κυκλοφόρησε και το καινούριο τραγούδι των Metallica. Καλό δε λέω, αλλά βλέπεις ανθρώπους που έβριζαν την μπάντα τα τελευταία χρόνια να τους επευφημούν δίχως σταματημό. Προτείνω όμως να περιμένουμε ολόκληρο το άλμπουμ πριν κάνουμε κάποιο άλλο σχόλιο. Εγώ πάντως πιθανότατα θα συνεχίζω να τους βρίζω για να το παίζω ψαγμένος!

9.Μποφίλιου, μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα από τους οπαδούς των Metallica!


tumblr_mgs3gpnxvv1qhp1v5o3_250
triggered-h3h3-gif

10.Εν τω μεταξύ ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε πως πλέον στα λεωφορεία θα παίζει διαρκώς έντεχνη μουσική. Thanks ΟΑΣΑ που μου δίνεις παραπάνω λόγους να συνεχίσω το περπάτημα.

11.Γιατί αγαπητέ αναγνώστη, αυτό που θέλουμε όλοι όταν πηγαίνουμε στη δουλειά μας κάθε πρωί είναι να στριμωχτούμε σε ένα λεωφορείο, να προσπαθούμε να ισορροπήσουμε κάνοντας κάθε λογής ακροβατικό, να ακούμε τους γέρους να βρίζουν την κυβέρνηση και να εξυμνούν τα χρυσαύγουλα την ώρα που παίζει στο παρασκήνιο η ΝΑΤΑΣΣΑ Η ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ κι ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΧΑΡΟΥΛΗΣ.

12.Βέβαια μην είμαστε κι αχάριστοι, τα παιδάκια στη Θεσσαλονίκη δεν έχουν λεωφορεία. Οπότε κόψε το εισιτηριάκι σου, στριμώξου με κάθε λογής μαλάκα, άκουσε την εντεχνοσκατούλα και μην μιλάς. Και σε καμία περίπτωση eye contact, ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ.

13.Ας αφήσουμε όμως τα A.I., τα έντεχνα και ας μιλήσουμε για νανουρίσματα. Ρε οι σωστοί οι γονείς νανουρίζουν τα παιδιά τους με μέταλ, μόνο με ΤΡΟΥ, ΑΘΕΝΤΙΚ, ΚΒΛΤ μέταλ!

14358837_1375018922528060_9148357937485092274_n

14.Πάντως το επόμενο βιβλίο τρόμου που θα γράψω λέω να το ονομάσω “Η Καρδιά Πονάει Όταν Ψηλώνει”.

15.Κι αν όντως αν θέλετε να δοκιμάσετε αληθινά σενάρια τρόμου παίξτε CS:GO. Μπήκα πριν λίγο και τώρα μου ‘πεσαν τα μαλλιά, που κόπηκε ο ύπνος και έκανε φορμάτ το πισί μου, την ώρα που εμφανίζονταν πεντάλφες στους τοίχους.

16.Δεν είναι να παίζεις με αυτά AMERIKANO, CYKA BLYAT. (Πατήστε εδώ με δική σας ευθύνη).

17.Πάντως όσο και να λένε ότι οι Δευτέρες είναι απαίσιες, αυτή η εβδομάδα αναμένεται Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΗ. Αρχικά, την Πέμπτη έχουμε βραδιά εκδόσεων Nightread στην Death Disco, ενώ το ΣΚ έρχεται επιτέλους το πολυαναμενόμενο ΦantastiCON, το οποίο απολαμβάνουμε τα τελευταία χρόνια στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση. Οπότε Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή, come say hi!

18.Και πως προετοιμαζόμαστε για το ΦantastiCON; Μα φυσικά με μαραθώνιους Lord Of The Rings και άπειρα D&D sessions!

 

D&D Saturdays (με φιγούρες Warhammer)!! ???#D&D #dungeonsanddragons #weekendfun

A photo posted by Tzanetos Kavaliotis (@rebelyorkshire) on

19.Α και από την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, ραντέβου 7-9! Επιστρέφουμε στα fm!  

20.Στη Μέση Γη αδελφές μου, στη Μέση Γη!