Rant #1: Ο Παπαπ**τσας και το κακό συναπάντημα…

Το Rant είναι η νέα στήλη του anthem.gr για ατελείωτο και ειλικρινές κράξιμο σε θέματα πέρα από το χώρο της μουσικής. Μας το ζητήσατε και σας το παρουσιάζουμε.

Λίγο καιρό μετά το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης από μοναχό που έλαβε χώρα σε αστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη, έγινε γνωστό ένα νέο συμβάν με απόπειρα βιασμού μίας γυναίκας πάλι από μοναχό στην ίδια πόλη. Ωστόσο το περιστατικό αυτό δεν έλαβε την έκταση του προηγούμενου, ενώ τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης δεν άγγιξαν καθόλου το ζήτημα.

(ΠΗΓΗ)

Όσοι χρησιμοποιούμε τις δημόσιες συγκοινωνίες γνωρίζουμε πως συχνά πυκνά θα αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα, όπως στρίμωγμα, έλλειψη κλιματισμού τους καλοκαιρινούς μήνες, πορτοφολάδες, ρατσιστές γέρους και γριές, νοσταλγούς της χούντας.

Ωστόσο μία κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη είχε την ατυχία να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο πρόβλημα, καθώς έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν ιερωμένο, ο οποίος έχει κατά καιρούς απασχολήσει τις τοπικές αρχές. Ναι ηλίθιε βλάχο που νομίζεις ότι στο facebook θα σου δοθεί άφεση αμαρτιών για κάθε ρατσιστικό-σεξιστικό σου παραλήρημα, η κοπέλα δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση και σαν να μην της έφθανε αυτό, έχει και τον κάθε βλάχοχλιμίτζουρα να την αποκαλεί πόρνη κι άλλα όμορφα κοσμητικά επίθετα, παρά το γεγονός ότι είχε το θάρρος να καταγγείλει τον θύτη.

Δεν με πιστεύεις; Διάβασε τα παρακάτω σχόλια:

Προσπαθώντας να δώσεις λογική στο φαινόμενο αυτό καταλήγεις με μαθηματική ακρίβεια στην παράνοια και θες να χτυπήσεις με δύναμη το κεφάλι σου στον τοίχο, συνειδητοποιώντας τον τρόπο σκέψης των συμπολιτών σου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Αν συνέβαινε το ίδιο περιστατικό στην κόρη σου τι θα έκανες τότε; Θα έβγαινες παραέξω οπλισμένος σαν τον Ράμπο να κυνηγήσεις τον τύπο ή θα της έλεγες: “Μάλλον τον προκάλεσες τον πάτερ, αλλά κρίμα που δεν έκανες το ψυχικό. Αν ήταν αράπικη η π****α θα την έβαζες στο στόμα σου πιο γρήγορα κι από εμένα όταν ρίχνω κατάρες κι αναθέματα σε Εβραίους”, όπως έκανες στην κοπέλα που έκανε την καταγγελία;

Κυριολεκτικά, είδαμε τόσο ηλίθια σχόλια όσο το προηγούμενο βλακώδες παράδειγμα. Τόσο ρατσιστικά, τόσο βδελυρά, τοσό σεξιστικά. Επίσης σκέφτομαι εγώ τώρα, αν η σεξουαλική παρενόχληση είχε γίνει από άτομο διαφορετικής εθνικότητας ή θρησκείας, τότε τι σχόλια θα βλέπαμε από τους Χριστιανοτιλμπάν;

Χμμμμμμμμμμμμμμμμμ…..

Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ…..

Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ…..

(Είναι από τη Βουλγαρία αλλά μην το πείτε στους Χριστιανοταλιμπάν για θα καεί ο μονοκύτταρος εγκέφαλός τους).

Με το που είδε λοιπόν ότι η κοπέλα “επιχειρεί” να σπιλώσει το όνομα του “τάπερ”, ο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια Ελληνάρας αποφάσισε να γίνει Reverse Social Justice Warrior και να βγάλει ότι χειρότερο κρύβει μέσα του, προκειμένου να προστατεύσει τη θρησκεία του από την επέλαση του Εωσφόρου. Ρε με τέτοιο σθένος δεν κατακρίνατε ούτε τα μνημόνια παλιοζαγάρια.

Το αστείο είναι ότι ο Ελληνάρας δεν έκανε καν έρευνα για το ποιος είναι ο ρασοφόρος (κατ’ εξακολούθησην καταγγελίες στην αστυνομία) κι έσπευσε να υποστηρίξει με όλο του το είναι, έναν άνθρωπο που δεν είναι καν παπάς (όπως αναφέραμε και στην αρχή ήταν μοναχός).

Συγχαρητήρια! Μπράβο! Διέλυσες το σύστημα!

Με τη συμπεριφορά όλων εκείνων των ανθρώπων που έβγαλαν χολή στο ποστάρισμα της κοπέλας που είχε υποστεί σεξουαλική παρενόχληση, ο μέσος Έλληναρας χρήστης του facebook φανέρωσε τις φασιστίζουσες, φαλλοκρατικές και ρατσιστικές του τάσεις, δηλαδή τις χειρότερες εκφάνσεις του εαυτού του. Επιπλέον αποδείχθηκε πως οι τάσεις αυτές έχουν άμεση συνάφεια με τη θρησκεία και τον φανατισμό, καθώς οι χρήστες ένιωσαν πως θίγεται η πίστη τους, όταν φανερώθηκαν οι φωτογραφίες ενός ανθρώπου που προσποιούνταν ότι είναι ιερέας.

Πόσο ηλίθιοι λοιπόν νιώσατε όλοι εσείς οι δικαστές του καφενείου, όταν μάθατε πως ο τύπος δεν είναι καν παπάς;

Επειδή λοιπόν πρόκειται κατά κύριο λόγο για άνδρες και γυναίκες 35+, οδηγούμαι στο συμπέρασμα πως ένα μεγάλο μέρος του βασικότερου πυρήνα της ελληνικής κοινωνίας αποτελείται από ρατσιστές κρετίνους με την πολιτική αντίληψη μίας αμοιβάδας. Πρόκειται για ανθρώπους που αδυνατούν να κατανοήσουν την έλλειψη ανωνυμίας στο facebook, ενώ παράλληλα έχουν παντελή έλλειψη των στοιχειωδών κανόνων ευγενείας στο διαδίκτυο.

Άντε λοιπόν κάντε μας τη χάρη κι αφήστε την κοπέλα ήσυχη. Γυρίστε πίσω στο καφενείο σας, δείτε όπως κάθε βράδυ Στέφανο Χίο, παίξτε κανένα ταβλάκι και συνεχίστε τη μίζερη ζωή σας, κατηγορώντας για τη σημερινή σας αθλιότητα εκείνους που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια (guess who you idiot!)…

Βρείτε μας στο facebook πατώντας εδώ.